franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Kako nosimo to trendi obutev?

25. 4. 2022; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
mass
Ali ob pregledovanju novih kolekcij obutve najprej pomislite, kako jo boste nosili? Navdih smo našli pri slovenskih vplivnicah.

Letos je večina trendi obutve takšna, da jo brez težav kombiniramo tako z oblačili za vsak dan kot za posebne priložnosti, in nove kolekcije čevljev na mass.si so letos res nekaj posebnega. Med najbolj vročimi trendi obutve, ki jih lahko že vidimo na instagramu in mestnih ulicah, vodijo zanimive petke, pastelne barve, debeli podplati in detajli, kot je na primer priljubljena bottega pletenica.

Kako najbolj vroče trende obutve te sezone kombinirajo vplivnice?

Obutev, ki je moderna to pomlad, je nekaj posebnega in že sama po sebi odličen modni kos. To nam precej olajša kombiniranje z oblačili. Trende obutve pa so že osvojile tudi modne vplivnice in nam pokazale, kako lahko letos nosimo superge, mokasine, sandale in polsandale.

Letos polsandali doživljajo svoj trenutek, nosimo pa jih lahko k sproščenim ali elegantnim oblačilom in za vse priložnosti. Tako lahko na primer svetlo zelene polsandale Steve Madden obujemo h kavbojkam ali pa k romantični obleki. Pozornost modnih navdušenk so pritegnili rumeni polsandali Les Autres, popolna obutev za monokromatske ’stajlinge’, če pa jim dodamo oblačila v kontrastnih barvah, naravnost zasijejo.

Naravnost popoln dvojec sta obutev v konjak barvi in jeans. To je dokazala tudi Hajdi Korošec Jazbinšek, ki nas vedno znova navdušuje s svojimi ’stajlingi’. Liu Jo sandale s kvadratno peto je preprosto kombinirala z jeans ’outfitom’ in s takšnim sproščenim ter šik videzom dosegla velik učinek.

Čevlji v pastelnih barvah so letos ’must-have’. Svetlo zelene superge Steve Madden se ujemajo z belimi, črnimi, rumenimi, bež in roza oblačili ter različnimi vzorci.

Vsakdanji videz pa zelo lepo dopolnijo čevlji na vezalke v ’baby’ modri ali mentol barvi. Nina Retar jih je stilirala s suknjičem, lahko jih obujemo tudi k zelo preprostim ’outfitom’, kot so kavbojke in črna majica.

Robustne superge, “ugly sneakers”, recite jim, kakor želite, ampak dejstvo je, da je to eden najbolj vročih modnih trendov zadnjih sezon. Navdušil je tudi Lorello Flego, ki pravi, da jih obožuje zato, ker so kljub svoji robustnosti izjemno ženstvene in udobne. Sama jih obuje h krilom iz tila. “Popolna kombinacija oblačila in obutve za prosti čas,” pravi Lorella.

“Hit leta 2022, popolni čevlji za k oblekici ali pa hlačam na zvonec”. Mlada mamica Lara Jerina tako opisuje mokasine z debelim podplatom, ki jih najraje kombinira s hlačami z razporkom. 

Popolna modna obutev za toplejše dni so klasične superge z ’basket’ podplatom v moderni preobleki. Zelo lepo se ujemajo s črnimi ’jogging’ hlačami v videzu usnja.

Velik trend letos je monokromatski ’stajling’ z belimi supergami z debelim podplatom. Tako kot jih kombinira Ajda Urankar. Brezčasna, a hkrati zelo moderna modna kombinacija. 

prejšnji članek
Bo Jurij Zrnec nadaljeval s svojo vlogo v seriji
Svet slavnih
Bo Jurij Zrnec nadaljeval s svojo vlogo v seriji
naslednji članek
Influencerji lahko v Dubaju uživajo v brezplačnih razvajanjih
Svet slavnih
Influencerji lahko v Dubaju uživajo v brezplačnih razvajanjih