bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Samsung v ospredju tudi na ljubljanskem tednu mode

22. 4. 2022; 12.45
Avtor: Oglasno sporočilo
samsung
Pretekli teden se je s podelitvijo nagrad zaključil Ljubljanski teden mode, katerega dogodki so potekali na različnih lokacijah po Ljubljani.

Osrednja tematika večdnevnega dogodka, ki je potekal pod sloganom “Premisli, zaženi, ponovi.”, je bila trajnost. Tema se je lepo povezala z aktualno trajnostno vizijo in prizadevanjem podjetja Samsung. To se je namreč pred približno pol leta predstavilo pod sloganom “Galaxy for the Planet”.

Modno dogajanje je potekalo v prostorih Velane Living, na Fabianijevem mostu pri Cukrarni in v nekdanji blagovnici Midas na Trgu Ajdovščina. Poleg tradicionalnih modnih revij v živo smo bili priča tudi drugim dogodkom s poudarkom na zeleni prihodnosti in trajnosti. Na Ljubljanskem tednu mode je sodelovalo več kot 40 modnih blagovnih znamk, udeležilo pa se ga je kar nekaj tujih imen.

Poleg bolj ustaljene promocije na dogodku se je podjetje Samsung tokrat odločilo za sodelovanje z modnimi oblikovalci in oblikovalkami, ki ustvarjajo predvsem za generacijo Z, ki je tudi ključna ciljna skupina novih pametnih telefonov Samsung Galaxy S22 serije. Oblikovalki Janja Videc, Ana Jelinič in oblikovalec Jan Brovč so za svojo kolekcijo oblikovali tudi modni kos z navdihom simbolike pametnega telefona Samsung Galaxy S22 serije.

Janja Videc, je ena vodilnih oblikovalk in oblikovalcev, ki so se predstavili na letošnjem tednu mode. V sodelovanju s podjetjem Samsung je ustvarila dva modna kosa - top in kimono - simbolika se je pojavila na odtisnjenem vzorcu blaga, iz katerega so bili kosi zašiti. Ana Jelinič je oblikovala obleko, v katero je vpletla simboliko epske noči z modro barvo zvezd. Jan Brovč pa je izdelal “crop top” v simbolnih barvah obogaten z napisom “Make Nights Epic”, ki opozarja na vrhunsko nočno fotografijo telefonov Samsung Galaxy S22 serije. Modeli, ki so predstavljali omenjene modne kose, so tudi na modni pisti nosili enega izmed treh telefonov Samsung Galaxy S22 serije, ki se je lepo podal k celotnemu videzu.

Obiskovalci tedna mode, ki so obiskali Samsung razstavno mesto na dogodku, so se lahko potegovali za omenjene unikatne kose in še nekaj drugih dizajnerskih kosov, ki jih je Janja Videc oblikovala v predhodnem sodelovanju s podjetjem Samsung.

Na razstavnem prostoru Samsung so se obiskovalci lahko podružili tudi z vplivnico in predstavnico generacije Z, Nino Kolar, ambasadorko telefona Samsung Galaxy S22, ter se z njo fotografirali. Nastale fotografije so bile izpod rok drugega ambasadorja telefona Samsung Galaxy S22 Ultra 5G , fotografa in vplivneža Nikole Janušiča. Prvič je v glavni vlogi fotoaparata nastopil prav Samsung Galaxy S22 Ultra 5G telefon. Posnetki so bili še bolj epski, ker je Nikola ob snemanju uporabil posebno tehniko slow-motion snemanja “Glambot”. To isto tehniko med drugim uporabljajo tudi na rdeči preprogi Oskarjev.

Obiskovalci in obiskovalck so se lahko tako za nekaj trenutkov prelevili v prave zvezde večera, trenutke njihove epske noči pa je s pomočjo odličnega fotografa posnel pametni telefon Samsung Galaxy S22 Ultra.

prejšnji članek
Otekla okončina in topla koža sta alarmna znaka
Svet slavnih
Otekla okončina in topla koža sta alarmna znaka
naslednji članek
Xiaomi Watch S1 postavljajo nove standarde
Moda&Lepota
Xiaomi Watch S1 postavljajo nove standarde
#nasazenazenska
nasazenazenska