Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

To je “it” vzorec na obutvi

23. 5. 2022; 07.30
Avtor: Oglasno sporočilo
mass
Letos ne spreglejte bottega pletenice. Je eden od tistih vzorcev, ki jih bomo to poletje pogosto srečevali v kolekcijah nove obutve.

Če radi brskate po spletu in družbenih omrežjih za najnovejšimi trendi, potem ste gotovo že ugotovili, da je bottega pletenica “it” vzorec na obutvi te sezone. Našli ga boste na čevljih in torbicah v novih kolekcijah na mass.si.

Bottega pletenica velja za nepogrešljivo pri šik ’stajlingih’, in tudi s torbico v tem vzorcu lahko v hipu dosežete luksuzen videz svojega ’outfita’. Bottega natikače in torbice lahko nosite tako z močnimi kot pastelnimi barvami, naravnost popoln pa je za monokromatske ’stajlinge’.

Elegantno

Pri kolekcijah čevljev s peto in ravnim podplatom boste v Massu največ bottega vzorca našli pri blagovnih znamkah Steve Madden in Upcollection.V njih boste brez dvoma videti elegantno, lepo se ujemajo z materiali, kot so svila, usnje in pa tudi jeans.

Za vsak dan

Tudi “casual” natikači so letos “dobili” bottega pletenico in bodo to poletje nepogrešljivi. Primerni so za vsak dan, za sproščena druženja in kot obutev za na počitnice. Ti čevlji pa so poleg tega, da so v trendu, tudi tako zelo udobni.

Natikači z dvojnim paščkom

Dve bottega pletenici na paščku natikačev sta tisti, zaradi katerih vaš ’outfit’ ne bo ostal neopažen. Poleg tega se obutev lepo oprime stopala, natikači pa so še udobnejši.

Trendi barve

Barva, ki v zelo lepo poudari bottega pletenico, je svetlo modra, med iskanimi barvami natikačev so tudi umazano roza, bež, svetlo rjava, ki je letošnji hit, ter večno moderni bela in črna. Takšne natikače lahko kombiniramo z belimi oblačili ali pa si z njimi omislimo pastelen monokromatski ’stajling’ z oblačili v enakem odtenku.

Torbice so nadgradnja stila

Torbice v vzorcu bottega pletenice so izvrsten modni kos, ki vam bo olajšal odločitev, kako naj poživite, osvežite ali nadgradite svoj stil. To pomlad in poletje so velik trend, zato boste nanje ’naleteli’ praktično povsod, novo kolekcijo pa že najdete v spletni trgovini Mass.

* (It - najbolj modni)
prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Kate Balon se uči poziranja in manekenske hoje
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Kate Balon se uči poziranja in manekenske hoje
naslednji članek
Sari Rutar v soboto odtekla voda, malega princa še čakajo
Svet slavnih
Sari Rutar v soboto odtekla voda, malega princa še čakajo