Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Zaprte čevlje lahko pospravimo v omaro, končno je čas za sandale!

24. 5. 2022; 11.30
Avtor: Oglasno sporočilo
deichmann

Če tudi ve te dni sanjarite, da bi obnovile svojo garderobno omaro, vas bo zagotovo razveselila novice, da je v Deichmann trgovine prišla EDINSTVENA PRILOŽNOST, da svoj novi par poletnih sandal kupite po posebnih, znižanih cenah. Mi smo že izbrali svoje favorite!

Čas je za sandale!

Komaj smo pričakali priložnost, da iz zaprte obutve skočimo v sandale in uživamo v popolnem udobju in svobodi, ki nam jo nudijo razigrani odprti modeli. Poletne obleke, krila in kratke hlače se najbolje kombinirajo s sandali, ki jih v Deichmannu lahko najdemo v različnih barvah, vzorcih in materialih. Zlasti so nam všeč modeli z metalik poudarki ter klasični modeli črnih sandal, ki so v letošnji kolekciji s prav zanimivimi detajli. V Deichmannu zares lahko najdete velik izbor sandal, ki bodo pika na I vašega poletnega stajlinga.

Poletni trend sandal z debelejšim – chunky podplatom

Malo debelejši podplat in platforme obožujemo tudi poleti in v Deichmannu smo našli čudovite modele ravnih sandal z udobnimi debelejšimi – chunky podplati. Če jih kombiniramo z nevtralno barvo, bodo takšne sandale nogam mimogrede pridale nekaj centimetrov in dodatno poudarile zagorelo polt.

V Deichmannu smo našli tudi modele retro izgleda in nepogrešljive črne usnjene sandale z debelejšim – chunky podplatom. Če ste v trendu platform uživale v prejšnjih sezonah in se tako kot mi zaljubile vanje, potem ne zgrešite čudovite prilike, da v svojo omaro dodate vsaj en čudovit par po znižani ceni!

Romantično poletje, polno stila in elegance

Če pa si to poletje želite svojo garderobo obogatiti z udobnimi in elegantnimi sandal s petko, je Deichmann pravi izbor za vas. Po znižani ceni smo našli fantastične sandale z blok petko, ki jih lahko izberete v več barvah – od nevtralnih tonov v peščeni ali kožni barvi pa vse do klasične črne in letos tako zelo priljubljenih pastelnih barv. Znižani so tudi elegantni modeli s srednje visoko peto in priljubljene sandale s polno peto, ki ponujajo rešitev za elegantno, pa še vedno funkcionalno poletno kombinacijo.

Pokažite svoje lepe noge v mini krilih in oblekah, ki jih boste kombinirale s sandali s peto v najrazličnejših barvah!

Zaželite dobrodošlico letošnjemu poletju z nekaterimi izmed krasnih sandal, ki jih vse do 4. junija lahko poiščete po znižanih cenah pri Deichmannu.

Celotno ponudbo si lahko pogledate na spletni strani.

prejšnji članek
Snemali bodo 2. sezono šova Exatlon Slovenija
Svet slavnih
Snemali bodo 2. sezono šova Exatlon Slovenija
naslednji članek
Ladova drugorojenka praznovala prvi rojstni dan
Svet slavnih
Ladova drugorojenka praznovala prvi rojstni dan