stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Te sandale bomo nosili poleti

6. 6. 2022; 09.30
Avtor: Oglasno sporočilo
mass
Med najbolj priljubljene poletne čevlje gotovo sodijo sandali. Vas zanima, kakšne bomo nosili letos?

V novih kolekcijah obutve na mass.si že najdete najbolj vroče sandale, ki jih bomo nosili to poletje. Izbirate lahko med sandali v letos najbolj “in” barvah, v ospredju so sandali z debelimi podplati, velik hit so petke, brez dvoma pa vas bodo navdušili tudi čevlji s ’šik’ detajli. 

Znova moderni “ugly” sandali 

Tako kot ’ugly sneakersom’ so tudi ’ugly’ sandalom napovedali, da v modi ne bodo prav dolgo, a se vsako sezono znova vrnejo na police trgovin z obutvijo. Pravzaprav so vedno bolj priljubljeni, ne samo zato, ker so vroč trend, ampak tudi zato, ker so udobni in vsako leto lepši. Za “ugly” sandali, ki se lepo ujemajo z vsemi ’casual’ poletnimi ’stajlingi’, pobrskajte v kolekcijah blagovnih znamk Dr. MartensReplay, Buffalo  in Creator.

Sandali s platformo

Sandali, v katerih se dobro počutimo in ki jih lahko kombiniramo na vse vrste poletnih oblačil, so naravnost popolna obutev. So tisti kos garderobe, ki je zlahka v središču pozornosti in jih zlahka kombiniramo na vsa poletna oblačila. Najpogumnejše modne navdušenke pa na primer sandale Dr. Martens nosijo tudi na nogavice. To poletje bodo zelo priljubljeni tudi narezani podplati, kot jih na primer najdemo pri obutvi znamk Wrangler in Sherlock Soon. 

Barve in ’šik’ detajli

Lesketajočih se kamenčki, šik detajli, prepletanje različnih vzorcev in barv so, vsaj kar se tiče obutve, brez dvoma znak, da se je začelo poletje. Letos ženski sandali ne bodo razočarali, saj se zaradi kristalčkov in kamenčkov že na daleč lesketajo, seveda pa ne boste mogli spregledati letos ’mega’ trend vzorca, bottega pletenice. V spletni trgovini Mass boste barvite in okrašene sandale našli v kolekcijah obutve Upcollection, Caprice, GioseppoBugatti in Sherlock Soon.

Vrnitev elegance

Elegantni čevlji s peto so trend, ki se je po dveh letih vrnil v vsem svojem sijaju, in letos so moderne vse vrste pet, od tankih, kvadratnih do vrtoglavo visokih in polnih. Zares čudovite modele, ki bodo lepo dopolnili poletna oblačila, najdete pri blagovnih znamkah Tommy Hilfiger, Lauren, Guess, Liu Jo in Tom Tailor.

Trendovske barve

Letos so v trendu barve obutve, ki se ujemajo z vsem in bodo tudi poleti ’mega’ hit. Modne vplivnice, kot na primer Hajdi Korošec Jazbinšek, so osvojili sandali s peto v svetlo rjavi barvi. Ne skrivajo pa niti navdušenja nad sandali v beli in pastelnih barvah, kot sta svetlo zelena in umazano roza. 

’Šik’ minimalizem

Z minimalizmom v modi nikoli ne moremo zgrešiti in za vsak modni okus obstaja popoln par minimalističnih sandalov s peto ali ravnim podplatom. Letos bomo nosili tudi minimalistične sandale s tankim podplatom v stilu japank. V svoje kolekcije jih je uvrstila večina priljubljenih blagovnih znamk obutve na mass.si, kot so Pepe Jeans, Steve Madden in Buffalo.

Zaljubili se boste v otroške sandale!

Pri otroški obutvi so pomembni kakovost, materiali in to, da nogicam nudijo dober oprijem, Vendar pa so otroci postali tudi zahtevne stranke. Sploh tisti malo starejši in najstniki zelo dobro vedo, kakšni čevlji so jim všeč. Ponudba v trgovinah Mass jih ne bo razočarala, saj so že dobro založene s sandali za fante in punce. Tudi s takšnimi, ki so potiskani z junaki Disneyjevih risank, našli pa boste tudi vedno aktualno obutev Skechers z lučkami v podplatih. Najmlajši jo obožujejo. Za najlepšimi in kakovostnimi otroškimi sandalih pobrskajte po kolekcijah obutve Ciciban, Adidas, Teva, Ipanema in Kidaloo

prejšnji članek
Mirjam Poterbin: Moje srce je zlomljeno
Svet slavnih
Mirjam Poterbin: Moje srce je zlomljeno
naslednji članek
FOTO: Obrazi Poroke na prvi pogled znova skupaj
Resničnostni šovi
FOTO: Obrazi Poroke na prvi pogled znova skupaj