stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Na srečanju Janje Videc in Nine Kolar s sledilci predstavili Samsung S22 serijo

3. 6. 2022; 03.30
Avtor: Oglasno sporočilo
samsung
Danes je na prijetni lokaciji v Ljubljani v okviru projekta Studio 22 potekalo posebno srečanje s pogostitvijo.

V središču pozornosti sta bili modna oblikovalka Janja Videc in influencerka Nina Kolar, ki sta se v živo srečali s svojimi sledilci. Dogodek je bil edinstvena priložnost za vse modne navdušence, ljubitelje glamurja in družbenih omrežij, da se po dolgem času ponovno srečajo v živo.

Na vabilo so se odzvali prijatelji in sledilci na družbenem omrežju Instagram, kjer sta modni navdušenki tudi delili svoje vtise z dogodka. Prav vsi so imeli priložnost spoznati njun osebni pogled na dogajanje v modni industriji in izvedeti več o njuni izkušnji s telefoni nove Samsung S22 serije, ki ponujajo številne funkcije in odlično kamero. Kamere S22, S22 + in S22 Ultra 5G navdušujejo v vseh svetlobnih pogojih in so idealne za ustvarjanje fotografij na modnih revijah in podobnih dogodkih.

Dopoldansko dogajanje se je zavleklo v popoldne. Prisotni so na srečanju uživali tako v dobri družbi kot odlični hrani. Med drugim so si ogledali in preizkusili paščke za telefone S22 serije, ki jih je modna oblikovalka Janja Videc oblikovala v sodelovanju s podjetjem Samsung. Na srečanju so udeleženci potegovati tudi za edinstvena modna kosa. Ekskluzivni kos oblačila, ročno izdelan pulover Janje Videc, ki je ravno tako nastal kot plod sodelovanja s podjetjem Samsung, sta prejela dva obiskovalca za najbolj izvirni objavi na podlagi aktivacije.

Vsi, ki se srečanja niste mogli udeležiti, se lahko s serijo S22 seznanite tudi v okviru Samsung Roadshowa. Na njem si bo mogoče ogledati tudi široko paleto drugih pametnih telefonov, pametnih ur, tablic in brezžičnih slušalk. Prvi teden v juniju, med 1. in 7. 6., bo mobilni paviljon Samsung Roadshow najprej obiskal BTC v Ljubljani, zatem pa še Portorož (9. - 12. 6.) in Koper (13. - 15. 6.).

prejšnji članek
Deželaka Junaka je čakal 'pasji' izziv
Svet slavnih
Deželaka Junaka je čakal 'pasji' izziv
naslednji članek
Kaj je tenzijski glavobol in kako ga odpraviti?
Zdravje
Kaj je tenzijski glavobol in kako ga odpraviti?