favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Za dolgo, vroče poletje – to so najbolj vroče kombinacije torb in čevljev, ki jih bomo nosile letos

5. 7. 2022; 02.30
Avtor: Oglasno sporočilo
deichmann
Komaj smo dočakale prihod pravega poletja in sedaj želimo izkoristiti dolge, tople dneve za vse nepozabne in najbolj privlačne trendi modne kombinacije. Strinjale se boste, da niti en stajling ni popoln brez odlične kombinacije čevljev in torbic in mi smo v Deichmannu našli kar 4 čudovite poletne kombinacije.

Naj živi poletje!

Za lahkotno poletno pohajkovanje se tako rade odločamo za naravne materiale, skupaj z odštekanimi boho detajli, ki so letos tako v trendu, pa lahko naredimo popolno zmagovalno kombinacijo! Natikači so tudi sicer naša priljubljena poletna obutev, ker nudijo udobje, izgledajo prekrasno in nam hkrati tudi pomagajo, da elegantno premagamo vse male poletne pasti, kot so recimo kamni in skale na plaži ali spolzke kamnite ulice, po katerih poleti pri raziskovanju tako rade pohajkujemo.

Lahkotno kombinacijo z rdečimi natikači smo popolno zaokrožili s praktičnim nahrbtnikom v vpadljivih barvah, pri tem pa smo prepričani, da še nikoli nismo videli tako simpatičnega modela kot je prav tale rdeči pleteni nahrbtnik z dodatkom živahnih resic! Z dodatkom topa z odprtimi rameni, srednje dolge igrive poletne obleke in klobučka bo ta boho kombinacija popolna!

Romantično in naravno

Poletje vedno nekako rajši povezujemo z naravnimi materiali in zato je izbor čevljev s platformo iz naravnega materiala logična izbira. Nudi večje udobje, trdnejši korak, pa še fantastično izgledamo! Kombinacija naravnih barv nas spominja na vse tiste fotografije sončnih zahodov v Grčiji in če tudi same želite svoje poletje navdihniti z okusom mediterana v svojih vsakodnevnih kombinacijah, vam priporočamo, da si izberete sandale s polno peto iz naravnega materiala.

Čevlje smo skombinirali s trendi modelom okrogle torbe v identično atraktivnih barvah, zaradi njene velikosti pa jo boste z veseljem odnesle tako v službo kot na plažo. Ne more dišati bolj poletno kot prav v takšni kombinaciji!

Za aktivne ženske

Če ste se odločile, da bo letos udobje na prvem mestu, izberite kakšne izmed atraktivnih platnenih supergic, ki jih je letos v Deichmannu zares veliko. Lahkotne supergice so odlična alternativa odprti obutvi, zlasti kadar je potrebno več podpore, hkrati pa veste, da se stopala ob vsakodnevnih aktivnostih ali daljših sprehodih ne bodo pregrevala.

Mi smo se odločili za vpadljivo kombinacijo v barvi ciklame, klasičnemu modelu supergic pa smo dodali moderno torbico za čez ramo, ki jo v Deichmannu lahko poiščete v več barvnih odtenkih.

Nepozabna večerna zabava

Začinite vroče poletne večere z elegantno kombinacijo slingback salonarjev v peščeni barvi in torbico z zanimivimi detajli. Na prvi pogled kombinacija izgleda klasična, vendar prav zanimivi monokromatski detajl in igra s teksturami pričara nepozaben, prav poseben vtis, ki bo zasijal na najbolj vroči poletni zabavi tega leta.

V Deichmannu je na voljo velik izbor najbolj iskanih sezonskih modelov salonarjev in sandal z visoko peto, prav tako pa z lahkoto med številnimi modnimi dodatki poiščete svojega najljubšega!

Oglasite se v najbližji Deichmann trgovini in poiščite svojo popolno poletno kombinacijo čevljev in modnih dodatkov. Deichmann je številka 1 za nakup vseh modelov obutve, ki jih boste potrebovali to poletje!

prejšnji članek
Vaje, ki jih lahko izvajate doma
Zdravje
Vaje, ki jih lahko izvajate doma
naslednji članek
Jelena Karleuša potrdila, da se ločuje
Svet slavnih
Jelena Karleuša potrdila, da se ločuje