stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Spet tisti čas v letu, ko vsak potrebuje nov par čevljev!

24. 8. 2022; 01.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Slika_1__19.8.
Poletje je šlo mimo nas kot blisk, ki te predrami in spravi v boljšo voljo, a tudi jesen je čudovita v vseh svojih barvah in novih doživetjih, ki čakajo vse družinske člane.

A najprej bo treba poskrbeti za vse, kar potrebujejo veliki in mali otroci za vrnitev šolo. Mama in oče sta malce presenečena, da so otroci že vse prerasli, in treba bo po nove športne superge. Najstnica si je že vse ogledala, kateri modeli so ji najbolj všeč v Deichmannu, študentka bo šla kar sama po še en par robustnih superg, ki jih kot zaščitni znak nosi k svojim rožnatim oblekam, no, mama bo še malo počakala, čeprav točno ve, v katerih športni supergah Skechers je ne bolijo noge. Oče pa itak prisega na Nike in Adidas.

Letošnje jesenske modele, ki jih narekujejo tudi svetovne modne revije, lahko vsa družina najde v Deichmannu, kjer že na prvi pogled navduši širok izbor barv, modelov in stilov.

Najstnica, ki se še rada igra

Stare rožnate športne superge s samorogom so hčerki že premajhne, poleti pa je tako ali tako nenadoma tako odrasla, da zdaj gleda samo še črne, sive in bele športne superge. Take, kot jih ima njena najboljša prijateljica, ki jih je seveda kupila v Deichmannu, kjer imajo na voljo kar nekaj res simpatičnih športnih superg kolekcije Peanuts. In ne samo trendi športne superge, temveč tudi nahrbtniki, denarnice, nogavice, tudi puloverji s kapuco in majice s kratkimi rokavi. Nič več rožnate, bele, črne, sive, to so zdaj barve osnovnošolskih najstnic, ki komaj čakajo prve šolske dni. Seveda niti ne toliko zaradi učenja kot zaradi druženja in seveda tega, da končno lahko obujejo svoje nove športne superge ter si na rame oprtajo nov nahrbtnik, na katerem ni več muck in konjičkov, temveč samo še kljukice in črte. Ja, otroci hitro rastejo in odraščajo in z njimi tudi modni slog. Da o številki noge sploh ne govorimo. Oh ja, letošnja jesen z najstnico bo težka, k sreči vsaj vemo, kam po trendi obutev.

Naj živi jesen!

Poletje je bilo krasno, na morju so zelo prav prišli vsi rožnati sandali in natikači. Letos so vse punce v družini pri Deichmannu res dobro izbrale svojo poletno obutev in celo nobena ni vzdihovala, da nima nič za obuti. Ampak zdaj prihaja jesen, z njo tudi treningi, ki jih navihana najstnica tako rada obiskuje. Nike ali adidas? Puma ali Skechers? Odločitev je težka, ampak superge Puma, ki so navdušile Neymarja, so pa itak zakon, tako kot on – eden izmed boljših nogometašev in totalna faca na Instagramu. Punce in fantje, vsi si želijo takih modelov superg, kot jih nosi brazilski nogometni zvezdnik. In imeti tak modni stil.

Na veliko zadovoljstvo vseh mam vsaka najstnica v Deichmannu najde zelo velik izbor trendi športnih copat, takih za prave treninge in takih za posedanje na šolski ploščadi.

Športno in robustno

Debeli podplati so še vedno super, posebno h kakšni mini obleki in krilcu. Letos so moderne tudi kavbojke s širokimi hlačnicami, ki zahtevajo robustne superge. Najstnica si je že vse ogledala, z njo se strinja tudi sicer kritična starejša sestra, obe pa sta vse že našli v poslovalnicah Deichmann. Športno-elegantno je bilo včasih rezervirano samo za mamo in teto, zdaj si želi biti šik tudi najstnica, ki si rada izbere tudi majhen nahrbtnik za v knjižnico in popoldansko potepanje s prijatelji po okolici. Superge so na voljo v vseh materialih, številnih barvah, vzorcih in detajlih, kjer prav nobena dama, ne najstnica ne mama, ne bi smela imeti težav z izbiro, ko zaide v poslovalnice Deichmann.

Uživajte v jeseni, prvih šolskih dneh in najbolj trendi športnih supergah, ki zagotavljajo udoben korak in kakovost. Svoj novi najljubši model obutve za zadovoljno vrnitev v šolo boste našli v poslovalnicah Deichmann, ki tradicionalno ponujajo največji izbor stilov za ženske, moške in otroke, tudi za najstnice in najstnike.

prejšnji članek
Voditeljica Liza Praprotnik navdušuje tudi v slovenski seriji
Svet slavnih
Voditeljica Liza Praprotnik navdušuje tudi v slovenski seriji
naslednji članek
Slovenski muzikal Povodni mož požel stoječe ovacije
Svet slavnih
Slovenski muzikal Povodni mož požel stoječe ovacije
#obraziavenija
obraziavenija