stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Odlična kombinacija, ki vas bo pustila brez besed.

30. 8. 2022; 08.40
Avtor: Oglasno sporočilo
1-100_lifestyle_galaxy_zflip4_blue_watch5_pinkgold_buds2pro_borapurple_HI
Naj vam predstavimo kombinacijo dveh naprav, ki vam bo korenito spremenila življenje. Z njo boste elegantnejši, bolj naspani in v odlični formi.

Pametni telefon Galaxy Z Flip4 navdušuje s kompaktno obliko, ki spominja na morsko školjko in ponuja edinstvena doživetja, ki jih ne omogoča noben drugi pametni telefon. Obenem ga odlikuje edinstven dizajn, zaradi katerega ga obožujejo uporabniki in vplivneži po vsem svetu. Na voljo je v vijolični, grafitni, rožnato zlati in modri barvi.Če vas bo Galaxy Z Flip4 naredil elegantnejše in produktivnejše, pa bo nova serija pametnih ur z zanimivimi vpogledi poskrbela za boljše počutje, spanje in telesno aktivnost. Pametni uri Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro namreč z intuitivnimi vpogledi, naprednimi funkcijami in še boljšimi zmogljivostmi oblikujeta navade povezane z zdravjem in dobrim počutjem. Novo Galaxy Watch5 serijo ur odlikujejo podrobno spremljanje spanja, prilagojen dizajn in povečana vzdržljivost, ki vsi prispevajo k oblikovanju vsakodnevnih navad za boljše zdravje in počutje.

Popolnoma prilagodljiv telefon

Posebnost pametnega telefona Galaxy Z Flip4 je izjemno zmogljiv in prilagodljiv pomožni zaslon na sprednji strani telefona. Priljubljene digitalne aplikacije, ki jih uporabljate vsak dan se lahko prikažejo na 4,82-centimetrskem zaslonu. Tako imate hiter dostop do sporočil, aplikacij in pripomočkov, brez da bi telefon sploh odprli in uporabili glavni zaslon.

Ta zaslon lahko tudi popolnoma vizualno prilagodite z uporabo videov, fotografij ali lastnim AR emojijem ter tako personalizirate številčnico ure. Z različnimi nastavitvami ga preprosto posodobite skladno s svojim razpoloženjem in stilom.

Odličen za snemanje videov in ustvarjanje fotografij

Glavni zaslon tega telefona meri 17 cm in vam ponuja izjemen ogled vsebin, igranje igric ali pa delo, če je to potrebno. Njegovi uporabniki obožujejo funkcionalnosti v pregibnem načinu, ko lahko prostoročno ustvarjajo izjemne video posnetke, posnamejo prostoročne fotografije in klepetajo z družino ali prijatelji. Tudi ta funkcionalnost je sedaj nadgrajena s funkcijo FlexCam. Galaxy Z Flip4 prinaša izboljšanje kamere in z njimi povezane funkcije. Sprednja kamera za snemanje selfijev ima 10 MP, zadnji ultraširoki kameri imata vsaka po 12 MP. Selfije lahko posnamete z glavno kamero, medtem ko si na pomožnem zaslonu ogledate predogled. Nove posodobitve programske opreme omogočajo, da je Hitri posnetek pripravljen na še več dogajanja pod vsemi koti, tako med zloženim kot FlexCam načinom. Za snemanje in fotografiranje ob slabih svetlobnih pogojih in ponoči pa je pri obeh napravah zdaj na voljo še funkcija Nightography, ki je je bila prvotno predstavljena le kot del S22 serije. Ta vas bo navdušila z izjemnimi nočnimi posnetki.

Vzdržljiv in izredno močan

Za dolgo delovanje poskrbi razširjena 3.700 mAh baterija. Tudi če se vam zgodi, da ste jo pozabili popolnoma napolniti, se bo s super hitrim polnjenjem do 50 odstotkov zmogljivosti napolnila v približno 30 minutah.

Da vas ne bodo skrbele praske ali pa kakšna poletna nevihta je ta telefon tudi odlično zaščiten. Je vodoodporen po standardu IPX8 in najodpornejši zložljivi telefon Samsung do sedaj z ekskluzivnim Corning® Gorilla® Glass Victus®+ steklom. Tečaj pa je zaščiten z najodpornejšim aluminijastim okvirjem podjetja Samsung. Izjemno tanko steklo je tisto, ki še nikoli ni bilo tako močno. Edinstvena sestava glavnega zaslona, ki je zložljiva, prožna in trpežna, je kos vsakodnevni obrabi in zmore še več pregibanj kot predhodnik.

Ura za zdrave navade

Z razvojem pametnih ur Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro se je Samsung osredotočil na boljše razumevanje zdravstvenih potreb uporabnikov. Skupaj s pametnim telefonom pa je popolna kombinacija za vsakogar. Oba modela vključujeta izboljšan senzor BioActive, ki s pomočjo enega samega čipa upravlja s tremi senzorji in tako meri optični srčni utrip, električni signal srca in opravlja analizo bioelektrične impedance. Poleg tega popestri vse fizične aktivnosti, pomaga vzdrževati kakovosten ritem spanja s funkcijo Sleep Scores in zagotavlja daljši čas uporabe naprave zaradi povečane baterije pri obeh modelih.

Galaxy Watch5 izboljšuje funkcije, na katere se potrošniki zanašajo vsak dan, medtem ko je Galaxy Watch5 Pro – najnovejši dodatek v liniji Galaxy Watch – najbolj vzdržljiva pametna ura Samsung doslej s številnimi funkcijami. Te nove naprave so zaveza uporabnikom, da lahko dosežejo zastavljene cilje in mejnike, Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro pa sta tu, da jim pri tem pomagata.

Vpogled v spanje in aktivnosti

Pri dobrem počutju je pomemben nočni počitek, zato uporabnikom pomagajo do boljšega spanja. Nudijo razumevanje vzorcev spanja prek rezultatov spanja, ki spremljajo faze spanja, skupaj z zaznavanjem smrčanja in ravnjo kisika v krvi. S tem lahko dosežemo izboljšane spalne navade z naprednimi nasveti za boljše spanje, ki nudijo prilagojen enomesečni vodeni program. Z integracijo SmartThings Galaxy Watch5 samodejno nastavi povezane luči, enote klimatske naprave in televizorje na vnaprej določene nastavitve, ki poskrbijo za idealno okolje za spanje. Uporabniki lahko spijo varno in trdno, saj vedo, da izboljšano zaznavanje padcev zagotavlja obveščanje stika v sili, če se vi ali vaša ljubljena oseba spotakne doma ali pade s postelje.

Galaxy Watch5 Pro za vse, ki prosti čas radi preživljajo na prostem

Galaxy Watch5 Pro, ustvarjen za tiste, ki radi uživajo na prostem, je najnovejši dodatek v portfelju Galaxy Watch. Od pohodništva do kolesarjenja in več, Watch5 Pro je pripravljen na izziv zahvaljujoč vrhunskim materialom. Odlikuje ga izboljšan safirni kristal, ki je bolj odporen proti obrabi in trpežno ohišje iz titana, ki ščiti zaslon s štrlečim okvirjem. Galaxy Watch5 Pro je opremljen tudi s povsem novim športnim paščkom D-Buckle, ki ponuja robustno vzdržljivost z elegantnim in čistim prileganjem.

Vgrajena je močna in vzdržljiva baterija, med drugim pa ima Galaxy Watch5 Pro največjo baterijo med Galaxy Watch. Je 60 % večji od Galaxy Watch4, kar je ključnega pomena, da vam sledi, ko premagujete novo pot. Izkoristite GPX, ki je prvič na voljo na Galaxy Watch. Odpravite se na pohod in posnemite ter delite z drugimi ljubitelji poti v aplikaciji Samsung Health z Route Workout. Prenesete lahko tudi pohodniške in kolesarske poti, ko vadite za naslednjo dirko ali poskušate popestriti svojo rutino. Med pohodom ali kolesarjenjem z intuitivnimi navodili zavoj za zavojem imejte oči na poti in stran od zemljevida. Ko boste pripravljeni na odhod domov, vas Galaxy Watch5 Pro zlahka pripelje do tja s funkcijo Track back, ki vas popelje nazaj na pot, po kateri ste prišli.

prejšnji članek
Najbolj konfliktna tekmovalka vseh časov se bo znova borila v Kmetiji
Resničnostni šovi
Najbolj konfliktna tekmovalka vseh časov se bo znova borila v Kmetiji
naslednji članek
Zaradi te izkušnje Michael ne bo klonil pod ovirami
Resničnostni šovi
Zaradi te izkušnje Michael ne bo klonil pod ovirami
#obraziavenija
obraziavenija