Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

To so jesenski trendi obutve

12. 9. 2022; 07.30
Avtor: Oglasno sporočilo
IMG_1625
Ženska obutev je tudi letošnjo jesen popolna mešanica modnih zapovedi in udobja.

Jesen bo brez dvoma pestra in idej za modne kombinacije vam zagotovo ne bo zmanjkalo. Kakšno obutev bomo nosili? Ponovno so “in” debeli podplati, superge, gležnjarji in elegantni salonarji. Vrača se tudi stil čevljev, ki je bil priljubljen v 90-ih letih in sicer gležnjarji z visokimi, kvadratnimi petami. Navdušila vas bo tudi ponudba mokasinov in škornjev, ki bodo v hladnih dneh nepogrešljiva obutev. Med barvami čevljev prevladujejo kraljevsko modra, lila (vijola) in živo zelena. Čevlji v bež, umazano beli, smetanovi in “taupe” barvi pa ostajajo must-have v garderobi vsake modne navdušenke. Med materiali prevladuje večno priljubljeni semiš, razveselila vas bo tudi novica, da se vrača še en trend iz devetdesetih, udobne medvedke.

Mokasini za vsak stil

Mokasini so obutev, ki se ujema z vsemi stili oblačenja in modnimi okusi, vsako sezono pa so tako priljubljeni tudi zato, ker so izjemno udobni in uporabni. To jesen bodo vašo pozornost pritegnili tudi mokasini z robustnim, debelim podplatom in čeprav še vedno prevladujejo monokromatski mokasini, si boste lahko vseeno privoščili malo bolj drzne modne kombinacije z barvami, kot sta oranžna in zelena, ter z različnimi vrstami podplatov.  

Eleganca za ljubiteljice petk

Jesenske stajlinge bodo popestrili salonarji z velikimi šnolami, okrašenimi tudi s kamenčki. Kolekcije salonarjev navdušujejo s čudovitimi barvami, kot sta vijolična in zelena. Izstopajo tudi z zanimivimi dodatki, kot so ketnice na petnem delu in minimalistični detajli na petah, ki prefinjeno dodelajo vsak stajling.


Zimske elegantne stajlinge pa bodo zagotovo navdahnili čudoviti škornji s piramidno peto blagovne znamke Les Autres in pa škornji z debelim podplatom in široko peto Liu Jo.

Superge na 101 način

To sezono bodo zanzamovale tudi superge, ki so barvite, kompaktne in s poudarki na detajlih, s pridihom nostalgije. V moderni preobleki bodo namreč v casual nepogrešljive Reebok in New Balance superge. Ljubiteljice superg Skechers bodo navdušene nad novimi barvami, kolekcija Steve Madden superg pa prinaša pridih svetovljanskosti in urbane mode. Izbirali boste lahko tudi med elegantnimi supergami Guess in Liu Jo, v modnih kombinacijah bodo v hladnejših dneh zagotovo prevladovale takoimenovane gležnjar superge v zanimivih barvah in potiskih.

Robustni gležnjarji

Gležnjarji so popolna obutev za dni, ko si že ogledujemo čevlje, v kateri nam bo prijetno toplo in udobno. To sezono bomo stajlinge popestrili z gležnjarji z robustnimi podplati, s tanko petko in pa elegantnimi bulerji, ki so dodelani s prefinjenimi dodatki, kot so bleščice, ketnice in paščki. Večna klasika ostajajo Chelsea gležnjarji, ki pa so malce osveženi in imajo debele podplate.

prejšnji članek
Zaroka slovenske vrhunske športnice
Svet slavnih
Zaroka slovenske vrhunske športnice
naslednji članek
Mojca Mavec o spominu na pokojno mamo
Svet slavnih
Mojca Mavec o spominu na pokojno mamo