Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Zaželite dobrodošlico jeseni z novim parom čevljev po fantastičnih cenah in poiščite svoj jesenski navdih!

14. 9. 2022; 07.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Se že imeli priložnost raziskati ponudbo obutve za prihajajoče prehodno in jesensko obdobje?

Nas so navdušili prekrasni modeli superg za celotno družino, ki smo jih našli na policah Deichmanna. Z lahkoto smo poiskali obutev za vsakogar, hkrati pa poleg tega izkoristili tudi trenutno znižanje v okviru Enkratne priložnosti z odličnimi cenami, ki traja le do 26.9.2022!

Preverite, kateri modeli so nam bili še posebej všeč!

UDOBJE ZA PRAV VSAK DAN

Udobne superge so takšne, ki ne pritiskajo na občutljive mišice stopal in ki imajo tudi naravno obliko stopala. To pomeni, da je stopalo postavljeno na podlago na način, da se ne premika, kar vpliva na udobje, ko hodimo in tudi na zdrav, čvrst korak. V Deichmannu smo našli superge blagovnih znamk Graceland, Bench in Venice, iz raztegljivega, prilagodljivega materiala, ki bodo z lahkoto zdržale celodnevno nošenje, ne da bi začutili pritisk in utrujene noge na koncu dneva.

Takšne udobne superge lahko zelo enostavno tudi kombiniramo z vsemi vrstami oblačil. Enako sijajno izgledajo v popolnoma športnem stajlingu, kot so trenerka ali športne pajkice, kot tudi v kombinaciji z jeansom ali širših krilih, hlačah s širšim krojem. Ne glede na to, katere boste izbrali, pa boste zagotovo zadovoljni z udobjem in odlično ceno.

ČUDOVITI MODELI ZA OTROKE

Nike ali Fila? Otroci se bodo zaljubili v nove modele modnih supergic vodilnih blagovnih znamk v svetu športne obutve. Trendni modeli v najrazličnejših barvah bodo zagotovo opaženi, vaši malčki pa bodo dobili priložnost, da uživajo v stilu, ki je všeč tudi mamicam in očkom!

Kvalitetna obutev omogoča malčkom, da se njihova stopala in stopalne mišice razvijajo povsem na naraven način. Vemo, da mnogim staršem ni najbolj enostavno kupovati superge na tako kratek rok, ker mala stopala tako hitro rastejo, zato je morda prav Enkratna priložnost tista priložnost, ki jo bodo zaradi nižjih cen z veseljem tudi izkoristili.

STIL, KI GA OBOŽUJEMO

V Deichmannovi Enkratni priložnosti lahko poiščete modele obutve, ki se jim ne boste mogli upreti, kot na primer modne supergice za vse, ki radi nosijo športno ležernejšo obutev za vse prilike. Trend modnih superg in ravnih podplatov se nadaljuje tudi v letošnjem jesenskem obdobju, zato v Deichmannu poiščite svoje najljubše modele superg vrhunskih znamk, kot so adidas, Fila, Nike, Graceland in drugih po znižanih ugodnih cenah!

Obiščite Deichmann in izberite svoje najljubše modele za to jesen! Vabljeni na spletno stran Deichmann, kjer si lahko ponudbo tudi ogledate, prav tako pa vabljeni v vse poslovalnice po celi Sloveniji. Enkratna priložnost traja do 26.9.2022!

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Vesna Šošterič poljublja Zasavca
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Vesna Šošterič poljublja Zasavca
naslednji članek
Žana pokojnega deskarja razkrila, kdaj sta se poročila
Svet slavnih
Žana pokojnega deskarja razkrila, kdaj sta se poročila