profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Ste vedno v pogonu in imate radi naprave, ki vam zmorejo slediti?

29. 9. 2022; 01.27
Avtor: Oglasno sporočilo
Potem so pregibni telefoni Samsung Galaxy Z serije in prenosni projektor The Freestyle prava izbira za vas.

Sodobna tehnologija nam omogoča drugačen način življenja in dela. Veliko stvari lahko opravimo na poti in iz različnih lokacij po vsem svetu. Odločitev, da bomo postali digitalni nomad, še nikoli ni bila bolj preprosta. Tudi kadar smo doma, pisarno velikokrat zamenjamo za domači kavč ali celo posteljo. Takrat nam prav pridejo naprave, ki so kos različnim izzivom in jih lahko po potrebi hitro prenesemo iz prostora v prostor ali celo iz kontinenta na kontinent.

Največje zvezde preproste mobilnosti so zagotovo nedavno predstavljena nova pametna telefona Samsung Galaxy Z serije in izjemni projektor The Freestyle, ki navdušuje s svojo lahkostjo in brezhibno izkušnjo tako zvoka kot slike. Spoznajmo jih pobliže.

Predvajanje vsebin ali delo z razpredelnicami kar na domačem stropu? Zakaj pa ne?

Svoje najljubše vsebine ali ne tako ljuba službena opravila lahko odslej opravite zelo drugače. Inovativni prenosni projektor The Freestyle se ponaša z elegantno obliko in lahkostjo, saj ima le 830 gramov. Brez težav ga lahko prenašate po prostorih v hiši ali izven nje. Vzemite ga s seboj na večdnevno pohajkovanje po hribih ali večmesečno potovanje po Evropi. Deluje brez povezave na električno vtičnico, zato ga lahko postavite tudi na terasi, vrtu ali v odročnih krajih sredi narave. Projektor je združljiv z zunanjimi baterijami, ki podpirajo USB-PD in izhod 50W/20V ali več. Na uporabo je pripravljen v le treh korakih – postaviš, priključiš in projiciraš. Vso ostalo naredi aparat sam. Ponaša se s popolnimi funkcijami samodejnega izenačevanja (auto-keystone) in samodejnega izravnavanja (auto-level). Slika se prilagaja katerikoli površini pod katerimkoli kotom in s tem zagotavlja popolno sorazmerje. Poleg tega funkcija samodejnega ostrenja (auto-focus) omogoča, da The Freestyle prikaže kristalno čisto sliko na katerikoli površini, pod katerimkoli kotom, vse do velikosti 254 cm (100 palcev).

Izjemen zvočnik nudi 360-stopinjski prostorski zvok. Ob večerih pa lahko vašo sobo spremeni z ambientalno spremljavo, zahvaljujoč prosojnemu pokrovčku za lečo, ki projicira svetlobne učinke. Vsebine lahko predvajate s prenosnega računalnika ali pa kar s telefona, ki je zagotovo vedno v vašem žepu. Sploh če gre za pregibni pametni telefon Galaxy Z serije, ki lahko zložen smukne v še tako majhen žep. Telefon Galaxy Z Fold4 ali Galaxy Z Filp4 se odlično poveže s projektorjem in tako lahko že tako velik zaslon pametnega telefona povečate na dobrih 250 centimetrov.

Prva izbira za vse, ki jim možnost personalizacije veliko pomeni

Galaxy Z Flip4 je naredil velik korak naprej na področju personalizacije. Gre za napravo, ki izstopa po strojni opremi in inovativnem mehanizmu za zlaganje, prinaša pa zelo praktičen in kompakten dizajn. Naprava je opremljena je s 17-centimeterskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X, medtem ko zunanji pomožni zaslon meri 4,82 centimetra. Prav ta zaslon na pametnem telefonu Galaxy Z Flip4 omogoča nove možnosti interaktivnosti – od klicev, sporočil, snemanja, upravljanja osnovnih nastavitev naprave do popolne personalizacije tem, ozadij in pripomočkov. Ohišje naprave je opremljeno s sprednjo in zadnjo dvojno kamero, ki ponuja tudi z revolucionarno funkcijo FlexCam za snemanje videa, selfijev ali drugih vsebin pod kotom med 75° in 115°. Prav tako ima Galaxy Z Flip4 ojačano baterijo 3.700 mAh s podporo za super hitro polnjenje, tako da lahko napravo napolnite do 50 odstotkov v samo 30 minutah, kar zagotavlja brezskrbno uporabo.

Večopravilna zver

Za uporabnike, ki imajo radi večje zaslone ali pametne telefone, s katerimi lahko nadomestijo tablico ali celo računalnik, je Galaxy Z Fold4 prava tehnološka poslastica. Naprava, znana tudi kot večopravilna zver, še naprej sledi zapuščini svojega predhodnika. To je zložljivi pametni telefon, ki ga poganja zmogljiv nabor čipov Snapdragon® 8+ Gen 1 z velikim 19,3-centimetrskim zaslonom Dynamic AMOLED 2X in frekvenco osveževanja 120 Hz, zaradi česar bo prikazana vsebina še bolj impresivna. Rezultat teh tehnoloških specifikacij so: izboljšana funkcionalnost, produktivnost in odlične možnosti za večopravilnost. Vključuje tudi podporo za S Pen pisalo, funkcijo Multi Active Window z boljšimi gibi vlečenja in novo, preglednejšo opravilno vrstico, ki omogoča enostaven dostop do različnih uporabniških aplikacij. Kamere na Galaxy Z Fold4 so prav tako dobile nadgradnjo s širokokotnim objektivom s 50 MP, objektivom s 30-kratnim prostorskim zoomom in različnimi načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie. Izboljšana OIS in VDIS zgladita videe, medtem ko funkcija Super Night Solution omejuje šum. Za snemanje in fotografiranje pri šibkih svetlobnih pogojih pa je tu še funkcija Nightography, ki jo je podjetje Samsung prvič predstavilo pri Galaxy S22 seriji. Vse za osupljive posnetke pri šibki svetlobi.

Aktualne ponudbe, ki jih ne gre spregledati

Vnesite zabavo v svoj dan in uživajte tako, kot vam najbolj ustreza. Odločite se za The Freestyle, prenosni, zmogljiv in presenetljivo preprost projektor, in za darilo boste prejeli brezčasno klasiko, uro Galaxy Watch4 40 mm BT, ki bo sledila vsakemu vašemu koraku. Več informacij o ponudbi najdete na spletni strani podjetja.

Samsung je za vse ljubitelje pametnih naprav in tehnoloških inovacij med 12. septembrom in 16. oktobrom 2022 pripravil še eno odlično ponudbo, ki je ne gre spregledati. Ob nakupu zložljivega pametnega telefona Galaxy Z Fold4 ali Galaxy Z Flip4 sedaj prejmete prav posebno darilo - novo pametno uro Galaxy Watch5! Več informacij o ponudbo najdete tukaj.

prejšnji članek
Babičin recept: Nad dražeč kašelj z lovorjevim sirupom
Zdravje
Babičin recept: Nad dražeč kašelj z lovorjevim sirupom
naslednji članek
Zakaj bo ljubljansko Tromostovje zvečer osvetljeno v rdeči barvi?
Zdravje
Zakaj bo ljubljansko Tromostovje zvečer osvetljeno v rdeči barvi?