Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Poenostavite si življenje!

29. 11. 2022; 01.30
Avtor: Oglasno sporočilo
1-083_lifestyle_galaxy_zflip4_borapurple_HI
Spet je tisti čas v letu, ko se ljudje poskrijejo v tople domove, zleknejo na kavč in v objemu svojih najbližjih uživajo v večeru. Čas, ko si po obilni večerji, lahko privoščimo nekaj lenarjenja in polni upanja načrtujemo spremembe, ki jih želimo v svoje življenje uvesti z novim letom. Verjetno ga ni posameznika, ki si ne bi želel, da bi njegovo življenje postalo bolj umirjeno in organizirano ter hkrati težil k vzpostavitvi bolj zdravega življenjskega sloga.

Z izjemnimi pametnimi napravami podjetja Samsung bo vaše življenje bolj organizirano, zasledovanje zastavljenih ciljev pa učinkovitejše in hitrejše. Pametni telefon Galaxy Z Flip4 bo s številnimi funkcijami in aplikacijami poenostavil vaše življenje, pametna ura Galaxy Watch5 bo poskrbela za bolj zdrav življenjski slog, slušalke Galaxy Buds2 Pro pa za sprostitev in kakovostno spremljanje vsebin.

Pametni telefon Galaxy Z Flip4 navdušuje s kompaktno obliko, ki spominja na morsko školjko in ponuja edinstvena doživetja, ki jih ne omogoča noben drugi pametni telefon. Njegov dizajn je njegova vrlina in zaradi tega ga obožujejo uporabniki po vsem svetu. Tem je naprava na voljo v vijolični, grafitni, rožnato zlati in modri barvi.

Njegova posebnost je izjemno zmogljiv in prilagodljiv pomožni zaslon na sprednji strani telefona. Priljubljene digitalne aplikacije, ki jih uporabljate vsak dan se lahko prikažejo na zunanjem 4,82-centimetrskem zaslonu. Tako imate hiter dostop do sporočil, aplikacij in pripomočkov, brez da bi telefon sploh odprli in uporabili glavni zaslon.

Podjetje Samsung Electronics je razvilo uporabniški vmesnik One UI, s katerim želi bolje povezati inovativno strojno opremo z intuitivno in za uporabo preprosto programsko opremo ter na ta način ljudem omogočiti boljši nadzor nad mobilnimi napravami. One UI 5 ponuja uporabnikom najbolj prilagojeno mobilno izkušnjo podjetja Samsung doslej. Zasnovana je tako, da uporabnikom daje več možnosti za prilagoditev njihovih naprav.

Nova funkcija Bixby Text Call uporabnikom omogoča, da komunicirajo na način, ki jim najbolj ustreza. S funkcijo Bixby Text Call lahko na telefonske klice odgovorite tako, da preprosto vtipkate sporočilo. Inteligentna platforma Samsung Bixby pretvori besedilo v zvok in ga v vašem imenu deli neposredno s klicateljem na liniji ter vam s pretvorbo njegovega glasu v besedilo pokaže, kaj klicatelj govori. Ta funkcija je kot nalašč za trenutke, ko morate komunicirati, vendar vas ni nujno slišati, na primer na prometnem vlaku ali na hrupnem koncertu. S to funkcijo lahko sprejemate klice v vsakem okolju, ne da bi bili moteči ali da bi zamudili kakšen trenutek.

Čez dan od svoje naprave pričakujete različne stvari. Funkcije, ki jih uporabljate za jutranjo rutino, da se zbudite in ste aktivni, morda ne bodo enake funkcijam, ki vas ohranjajo osredotočene med delovnim dnem. Z rutinami lahko v napravi sprožite zaporedje dejanj glede na svoje dejavnosti, z načini One UI 5 pa lahko ustvarite prilagojene nastavitve za različne dele svojega življenja, od spanja in sproščanja do vadbe in vožnje. Na primer, med vadbo je lahko vaša prednostna naloga utišanje obvestil, da ostanete v območju in predvajate glasbo. Ko je čas za spanje, pa vam lahko izklop zvokov in vklop temnega načina pomagata pri umirjanju.

Med aplikacijami, ki jih morate obvezno naložiti na svoj telefon so zagotovo: Samsung Helath, Samsung Members in Samsung Global Goals. Storitev Samsung Members vam ponuja nenehno podporo in ekskluzivne vsebine, s pomočjo katerih boste lahko optimalno izkoristili svojo napravo. Samsung Health vam bo pomagal, do lažjega doseganja ciljev vezanih na zdravje in dobro počutje. K zastavljenim globalnim ciljem za boljši svet, pa boste lahko prispevali z uporabo aplikacije Samsung Global Goals. Ko si boste omislili nov pametni telefon, pa vam bo najbolj prav prišla aplikacija Smart Switch, s katero boste zlahka prenesli podatke in vsebine iz ene naprave Galaxy na drugo.

Da bo vsaka vaša dejavnost zabeležena v vašem športnem koledarčku in boste lahko spremljali svoj napredek, si nadenite pametno uro Galaxy Watch5. Zasnovana je za vsakodnevne zmage, ponuja celovito izkušnjo od začetka do konca, ki obsega vadbene dejavnosti in vključuje proces po vadbi, počitek in okrevanje. Z njo boste lahko z zmogljivim 3v1 Samsung BioActive senzorjem nenehno spremljali srčni utrip.

Pametna ura Galaxy Watch5 bo štela tudi vaše korake in kalorije ter brez težav sledila kateri izmed 90 različnih aktivnosti - od golfa, kolesarjenja, plezanja do potapljanja. Tudi na vodne aktivnosti jo lahko vzamete brez skrbi, saj je vodoodporna. Poleg tega pa še odporna na praske in prah. Zaslon je narejen iz safirnega kristala, ki nudi 60 % tršo zunanjo plast kot zaslon Galaxy Watch4. Vaša ura je tako pripravljena tudi na bolj adrenalinske podvige v zahtevnih pogojih. Ena izmed mnogih prednosti Galaxy Watch5 je tudi učinkovito polnjenje baterije. Od 0 % do 45 % jo napolnite v približno 30ih minutah.

Za sprostitev po športnih aktivnostih ali napornem dnevu bodo poskrbele brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro. Ponujajo vrhunski Hi-Fi zvok, se brezhibno povezujejo z vsemi vašimi napravami in najpomembnejše, zaradi ergonomske oblike se popolnoma prilegajo vsakemu ušesu.

Z napravami Galaxy bo načrtovanje sprememb enostavnejše in zabavnješe kot kdajkoli prej!

prejšnji članek
Izognite se vnetjem v telesu
Zdravje
Izognite se vnetjem v telesu
naslednji članek
Umrl igralec, ki je ob Nini Ivanič blestel v filmu Outsider
Kultura
Umrl igralec, ki je ob Nini Ivanič blestel v filmu Outsider
#obraziavenija
obraziavenija