gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Ponudite otroku le najboljše, kar ponuja narava

17. 3. 2023; 03.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Junior - 62
V eni steklenički okusne in privlačno oranžne tekočine Gelée royale junior iz Medexa, ki jo otrok na dušek izprazni za dobro jutro, najdete 250 miligramov blagodejnega matičnega mlečka, hrane čebel matic, naravna vitamina C in E ter naravni betakaroten (vitamin A).

Izdelek je namenjen krepitvi otroškega imunskega sistema. Matični mleček so že od nekdaj uporabljali v številne namene, danes pa tradicionalno rabo podkrepljujejo tudi izsledki kliničnih študij. Vsebuje edinstven kompleks aktivnih snovi, med katerimi je maščobna kislina 10 HDA, ki je ni nikjer drugje v naravi. Ravno ta kislina je ključno merilo kakovosti matičnega mlečka, zato so jo v Medexovi liniji Gelée royale standardizirali, da lahko jamčijo kakovost in učinkovitost izdelka. Matični mleček je namreč edina hrana čebelje matice. Čeprav je genetsko povsem enaka drugim čebelam v panju, je zaradi uživanja matičnega mlečka vse življenje skoraj dvakrat večja od drugih čebel, postane najplodnejše bitje na svetu in preživi kar 15 rodov čebel.

KO SE IZ OTROŠKE SOBE OGLASI KAŠELJ, JE ČAS ZA NARAVNO POMOČ

Sirup Apibronhi Junior iz Medexa vsebuje izvleček propolisa ter vodne izvlečke sleza in trpotca, ki delujeta blagodejno na grlo, žrelo in glasilke. Je stoodstotno naraven, brez konzervansov, sladil in drugih umetnih dodatkov. Zaradi popolnoma naravnih sestavin (bio agavin sirup, vodna ekstrakta trpotca in sleza, propolis) je primeren za otroke že od prvega leta. Poleg naravno sladke agave vsebuje hruškov in limonin sok, zato je odličnega okusa in ga otroci naravnost obožujejo. Odličen naravni sirup, ko otrok potrebuje blažilno in učinkovito pomoč za grlo. Izdelki iz Medexove linije Junior so našli pot že v skoraj vsak slovenski dom, ki ga napolnjuje otroški smeh. Nanje prisegajo starši, ki zaupajo moči narave in naravnih učinkovin, izkušnjam tradicije in izsledkom kliničnih študij. Izdelki za otroke namreč temeljijo bodisi na dragocenih čebeljih pridelkih bodisi na drugih darovih narave s preverjeno učinkovitostjo. So brez umetnih arom, barvil, sladil in konzervansov, razvila jih je Medexova registrirana raziskovalna skupina v lastnih laboratorijih, proizvedeni pa so v Sloveniji. Otroci jih obožujejo, starši pa so navdušeni nad učinkom!

Izdelka si lahko ogledate in naročite na spletu: https://www.medex.si/gelee-royale-junior in https://www.medex.si/sirup-apibronhi-junior

prejšnji članek
FOTO: Ideje za pomladno manikiro
Moda&Lepota
FOTO: Ideje za pomladno manikiro
naslednji članek
Kako spanje vpliva na vaše zdravje?
Zdravje
Kako spanje vpliva na vaše zdravje?