horned-viper-1329241_1920 Svet24.si

Marina je med nabiranjem špargljev ugriznil ...

knoplja Svet24.si

Policisti našli 54-letnika, ki je gojil konopljo

aleksander-jereb Necenzurirano

Rekordni nakup v Radomljah: za posestvo odštel ...

milan kucan m24 Reporter.si

Šok za sončnega kralja Roberta Goloba: njegova ...

jason kidd luka doncic Ekipa24.si

Razočarani Dončić po novem porazu tudi o ...

masterchef Njena.si

Šok v MasterChefu: Prvič doslej slovo na lastno ...

timi zajc Ekipa24.si

Njen največji junak: Zajca po izjemnem poletu ...

Rože za mamo
| Oglasno sporočilo

Rože za mamo

Mamica moja, v naročje me vzemi, nežno in toplo me k sebi prižemi. Naj bo tvoj praznik le s srečo pretkan, naj vsak dan za naju mamic bo dan!

Če lahko izbiramo najlepši praznik v letu, je to zagotovo materinski dan. Dan, ki je namenjen vsem mamam. Mamam, ki nam stojijo ob strani, ko je težko. Ki nam pomagajo v dobrem in slabem. Ki so vedno tukaj za nas. Mami, ki je ena in edina.

Čeprav v resnici bi mame, njihovo poržrtvovalnost, skrb in delo, morali slaviti prav vsak dan.

In seveda je vsako leto enaka dilema - katera darila za materinski dan bodo najbolj primerna?

Letos je čas, da ji podarite rože! Ampak kakšne? Takšne, ki so ji pisane na kožo. Na pomoč je s svojimi idejami priskočila Metka iz Sanjskega šopka.

arhiv Sanjski šopek

Njene najljubše rože

Če boste za šopek izbrali njene najljubše rože, s tem zagotovo ne boste udarili mimo. Tako boste pokazali, da jo poslušate in dobro veste, kaj ji je všeč in kaj ne. So to vrtnice? Ali je bolj navdušena nad nageljni ali ranunkulami? Ali pa sploh nima tako rada svežih rož in bi raje imela lončnico? Potem lahko izberete tudi oljko. S takšnim darilom ne boste zgrešili in ker bo šopek prišel iz vaših rok, bo zagotovo navdušena.

arhiv Sanjski šopek

Podarite večen šopek

Večen šopek oz. šopek iz suhega cvetja, ki je popisan z ljubeznijo, eleganco in lepoto. Danes, ko želimo skrbeti za okolje in se vsi nagibamo k bolj trajnostnemu pristopu, so rože iz suhega cvetja pravi korak v smeri proti trajnostni naravnanosti. Ne samo to! Šopek bo mama imela za vedno in vsakič, ko ga bo pogledala, se bo spomnila na vas in čudovito darilo, ki ste ji ga podarili. Suho cvetje je vedno večji hit v Sloveniji, za bolj drzne mame, ki ga bodo postavile na najbolj viden del hiše, pa izberite divje barve.

arhiv Sanjski šopek

Šopek z osebno noto

Kakšna je vaša mama? Je umirjena ali bolj živahna? Ima rada bolj mirne in svetle barve ali jo boste navdušili z bolj drznim šopkom v rdeči, rožnati ali rumeni barvi? Naj šopek izraža njen čudovit karakter. Je urejena kot iz škatlice ali bi njen stil opisali kot neurejen kreativni nered? Vsaka informacija bo floristu, ki vam bo pripravljal šopek prišla prav.

arhiv Sanjski šopek

Nageljni ali raje vrtnice?

Vrtnice se mogoče na prvi pogled ne zdijo najbolj klasična izbira za materinski dan, a v resnici ima vsaka barva svoj pomen in simboliko. Recimo rumene pomenijo prijateljstvo, nežno roza pa veselje in spoštovanje. Kar je točno tisto, kar želite sporočiti vaši mami. Nageljni pa so zagotovo odlična izbira, še posebej, če ima rada klasiko. In barva? Odvisna od njenega karakterja in preferenc.

arhiv Sanjski šopek

Okrasna oljka

Ali vaša mama obožuje morje in vse, kar je povezano z mediteranskim podnebjem? Rada pripoveduje poletne zgodbice iz njene mladosti? Preprosto, podarite ji okrasno oljko. Predstavlja mir in je znanilka zdravja, še posebej pa bo primerna za mame, ki nimajo veliko časa za ukvarjanje z rastlinami, saj ne zahteva veliko.

arhiv Sanjski šopek

Rože v okvirju

Hm.. kaj pa če bi namesto šopka v klasični obliki podarili raje dekoracijo, v kateri so napisane udarne in pozitivne misli, v kombinaciji s suhim cvetjem? Izberite sporočilce, ki najbolje opiše vašo mamo. S tem ji boste dali vedeti, koliko ji pomenite, obenem pa bo darilo večno.

arhiv Sanjski šopek

Šopek za njeno astrološko znamenje

Je vaša mama po horoskopu umirjena rakica ali bolj divja ovnica? Nima veze! V Sanjskem šopku imajo na voljo prav posebne šopke, ki so namenjene astrološkim znamenjem, vendar ni potrebno, da se jih podari za rojstni dan. Lahko izberete šopek za njeno znamenje in ga tokrat podarite za materinski dan.

arhiv Sanjski šopek


Naj šopek nosi vaše sporočilo

Šopek je že sam po sebi čudovito darilo, če mu dodate pa še na roke napisano sporočilce, boste mamo povsem navdušili. Pomislite, kaj ji želite sporočiti in to zapišite. Dodajte zraven še malo drugačno vazo ali pa poseben okrasni papir. Naj bo celotno darilo povsem unikatno in osebno.

In ko se odločite, kateri bo tisti šopek, ki ji ga boste podarili letos? Ne pozabite je objeti. Se ji zahvaliti za vse, kar je naredila za vas. In ne pozabite na to niti ostale dni v letu. Saj veste, mama je ena sama in zasluži si vso ljubezen na svetu.