favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Klepet z nekdanjo prostitutko, ki je komaj preživela

15. 3. 2023; 08.00
Avtor: revija Jana
Anet Vendramin

Anet Vendramin foto: Mateja Jordovic Potocnik

Anet Vendramin je nekdanja prodajalka telesa, ki se tega ne sramuje. Izkusila je pekel in na dnu slednjega komaj preživela. Brutalno jo je ranil surovež ...

Anet Vendramin je ženska, ki je znala uslišati moške spolne fantazije in jim ustregla za denar. Na koncu jo je brutalno ranil surovež. Bil je zadnji v vrsti, ki je pljunil nanjo in ji povedal besede, ki so jo potem spravile na pravo pot. O tem je napisala prvo knjigo - Iz dna v osvoboditev. Pravi, da ni zadnja. Še veliko nam ima povedati.

Anet Vendramin foto: Osebni arhiv

Del Anetine izpovedi ...

»Potrka na vrata ... mu odprem ... V isti sekundi sem dojela, zaznala, vedela, spregledala ... vse indice, ki so se skrivali za lepimi besedami. Hotela sem izdaviti, da naj odide iz stanovanja, a žal prepozno … prepozno je bilo za kričanje, za paniko, kajti sama sem ga povabila v stanovanje ... sama sem se mu ponudila … vzame si me na silo ... analno ... skoraj skupaj padem od te bolečine … medtem ko me je na silo jemal, je ves čas govoril: ma prasica, to si si zaslužila! Hotela si biti kurba, zdaj si ... samo moja in nihče ti ne more pomagati!« Anet piše brez filtra. Njene besede bodo zabolele vse ženske in predramile mnoge moške in morda, kot si iskreno želi Anet, bodo prav zato, ker so tako surovo iskrene, prišle do srca.

Pretresljiv intervju z Anet si lahko preberete v reviji Jana, št. 11, 14. 03. 2023.

Vabljeni k branju nove številke revije Jana. foto: Jana

prejšnji članek
Odziv sinov na Rokovo vikinško pričesko
Svet slavnih
Odziv sinov na Rokovo vikinško pričesko
naslednji članek
Rože za mamo
Moda&Lepota
Rože za mamo