Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Jubilejno leto za Pionirski dom

28. 2. 2023; 06.30
Avtor: Oglasno sporočilo
CP_X4583
Pionirski dom – Center za kulturo mladih v letošnjem letu obeležuje častitljivo obletnico, šest desetletji dejavnosti za otroke, mladino in odrasle. 60 let neprekinjenega delovanja, tudi v turbulentnih časih zgodovine naše države, vse do danes. Na sporedu bo več dogodkov, ki bodo počastili jubilej, sobota, 4. marca, bo rezervirana za otroško predstavo Evolucija, ki ji bo sledil tradicionalni družabni ples. Vstop bo prost.

V bogati zgodovini se je v Pionirskem domu odvilo mnogo raznovrstnih dogodkov, simpozijev, okroglih miz, izobraževanj in srečanj. Pionirski dom otrokom nudi več in je v opravil pionirsko delo na področju razumevanja kulture in ustvarjanja, je pionir, začetnik mnogih priljubljenih dejavnosti.

60 let obstoja bodo počastili z edinstvenim programom. 4. marca bo ob 11. uri v Festivalni dvorani cirkuško-akrobatska predstava Evolucija. Gledališka uprizoritev človeške evolucije, ki zajema več milijonov let, bo predstavljena na zabaven in izviren način, saj se bo oder Festivalne dvorane spremenil v pravo cirkuško prizorišče. Dramski igralec Tadej Pišek in mojstra partnerske akrobatike Mojca Špik ter Inan Du Swami bodo z akrobatskimi in plesnimi vragolijami popeljali skozi sedem milijonov let dolgo pot človeške evolucije. Cirkus človeštva se bo preselil v cirkus na odru! Na otroško predstavo bo vstop prost, primerna je za otroke od 3. leta dalje in traja 35 minut.

Sobotni večer bo sklenil družabni ples v Festivalni dvorani, ki gosti plesne večere že več kot 50 let. Plesalci se bodo 4. marca ob 20. uri zavrteli na ritme standardnih in latinsko ameriških plesov ter se prepustili glasbenemu izboru DJ Romana. Vstopnine na tokratni družabni ples ne bo.

prejšnji članek
Koga ljubijo slovenski skakalci in skakalke?
Svet slavnih
Koga ljubijo slovenski skakalci in skakalke?
naslednji članek
Sanjska Anja hudo zbolela, 5 dni ni mogla iz postelje
Zdravje
Sanjska Anja hudo zbolela, 5 dni ni mogla iz postelje