Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

To so najlepši poročni čevlji

20. 3. 2023; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
mass-3 (2)
Da bo poročni dan resnično pravljičen, vam predstavljamo kolekcije elegantnih čevljev, ki jih lahko nosite tudi na poroki.

Z izbiro pravih poročnih čevljev  je ta dan, poln ljubezni, veselja in sreče še bolj sanjski. Obutev je pomemben del celotne garderobe in izbrani par lahko potem nosimo tudi za druge različne elegantne priložnosti. Za najlepšimi poročnimi čevlji priznanih blagovnih znamk, kot so Guess, S.Oliver, Tamaris, Nine West, Steve Madden, Caprice in Tommy Hilfiger, smo pobrskali na mass.si.  Ne glede na to, kakšna je vaša vloga na poroki, smo pripravili mini vodnik po najlepši poročni obutvi za letošnjo sezono.

Petke za piko na i 

Letos si boste zares lahko dali duška s petkami. Klasične tanke, piramidne, kvadratne, vrtoglavo visoke, srednje visoke, polne pete … V kolekcijah elegantne obutve na mass.si najdete petke za vsak okus. Očarali vas bodo tudi polsandali in sandali s tankimi paščki, ki se ovijejo okoli noge in še dodatno poskrbijo za to, da je svečano oblačilo nekaj posebnega. 

Čudovite barve salonarjev

Tudi pri izbiri barv salonarjev boste letos lahko bolj drzni, saj so poleg osnovnih “poročnih” barv, kot so barva šampanjca, rose gold, zlata, srebrna in bela, v trendu tudi barve kot so fuksija, intenzivno zelena, turkizna in tudi nežno vijolična.


 

Bleščice, kamenčki in ostali dodatki 

Modni detajli, ki jih najdete na vseh vrstah elegantne ženske obutve, od salonarjev, do sandalov, so letos bleščice, kristalčki in okrašene šnole pravokotnih oblik ali pa mašnice, posute s kamenčki. Čevlji so tako videti še bolj bogati in prestižni. 

Lepi in udobni moški čevlji 

Na mass.si boste našli novi, prestižni, blagovni znamki moške obutve Boss in Hugo. Te čevlje odlikuje osnovna eleganca, mehkoba in udobje in njih boste moški z lahkoto preživeli dan. Detajli pri moški obutvi so v sami izdelavi,  izbranih materialih, čevlje pa nekaj posebnega naredijo tudi vidni šivi. Pri moški elegantni obutvi imata glavno besedo še vedno črna in rjava barva, potem pa jima sledijo različni odtenki sive in modre barve. 

Za ponudbo lepih čevljev pobrskajte še po blagovnih znamkah Bugatti, Tommy Hilfiger, Ara, Rieker in S. Oliver.

prejšnji članek
Kate Middleton in princ William navdušila z družinsko fotografijo
Svet slavnih
Kate Middleton in princ William navdušila z družinsko fotografijo
naslednji članek
Tina Maze o ceni uspeha
Svet slavnih
Tina Maze o ceni uspeha