pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Kako ustvariti kapsulno garderobo tako v ženski kot moški različici?

29. 6. 2023; 02.30
Avtor: Oglasno sporočilo
kako-ustvariti-sodoben-vsakdanji-videz
Kapsulna garderoba je tisti pridih minimalizma, ki ga vsi potrebujemo v svojih omarah, ne glede na to, ali smo moški ali ženske. Koncept temelji na premišljenem izboru ključnih kosov, ki so med seboj kombinirani, da bi ustvarili vrsto različnih videzov za različne priložnosti. Ampak kako to dosežemo?

Kako začeti s kapsulno garderobo?

V obeh primerih je pomembno, da izberemo kose, ki so kakovostni, udobni, in predvsem, da ustrezajo našemu osebnemu stilu. Naša garderoba mora biti odraz nas samih in nekaj, v kar se lahko vsak dan brez težav oblečemo.

Začnimo z žensko različico. Prvi ključni modni kos je zagotovo klasična bela srajca. Prilagodljiv in eleganten, ta modni kos je resnično vsestranski. Lahko jo nosimo z jeans hlačami za sproščen videz, z obleko za poslovno priložnost ali z krilom za večerni sprehod ali celo zabavo. Naslednji element, ki ga ne smemo spregledati, je par kakovostnih jeans hlač. Izberite model, ki najbolje ustreza vaši postavi, bodisi skinny, ravne ali široke, pomembno je, da se v njih počutite udobno. Calvin Klein Jeans bo v večini primerov primerna in varna izbira, ki vam omogoča dovolj prostora za lastno izražanje, obenem vam pa ponuja kakovost in premišljene modne rešitve.

Še en ključni del kapsulne garderobe je mala črna obleka. Ta večna modna klasika je kot prazno platno, ki ga lahko okrasite z modnimi dodatki po svojem okusu.

Kje poiskati navdih za moško kapsulno garderobo?

V moški kapsulni garderobi je prav tako osrednji kos klasična bela srajca. Lahko jo kombiniramo z kavbojkami za casual izgled ali z bolj elegantnimi hlačami za bolj formalno priložnost. Hlače so naslednji ključni modni kos. Moški lahko izbirajo med jeans hlačami ali chino hlačami, odvisno od priložnosti in njihovega osebnega stila. Ne pozabite na dobro jakno ali suknjič, ki dodajata sloj kompleksnosti in prefinjenosti, ne glede na to, kakšen stil imate in za kakšno priložnost se pripravljate. Pepe Jeans na Answear.si ponuja ogromno možnosti za ustvarjanje popolne kapsulne garderobe, zato vsekakor preverite njihove sveže modne kose.

Kaj pa čevlji in modni dodatki?

Tako pri moških kot ženskah je pomembno imeti tudi nekaj ključnih modnih dodatkov. Seveda, ne smemo pozabiti niti na čevlje. Ženske lahko izberejo preproste verižice ali uhane, moški pa se lahko odločijo za klasično uro ali pas. Ob tem so eni udobni čevlji in par kakovostnih superg zmagovalna kombinacija za marsikatero priložnost.

Ob tem imejte v mislih še nekaj preprostih nasvetov. Da bi vaša kapsulna garderoba delovala, je pomembno, da izberete modne kose, ki so vam všeč in se počutite udobno v njih. Bodite dosledni z barvami in se držite nevtralnih tonov, ker jih je lažje kombinirati. In ne pozabite, da kapsulna garderoba ni le modni trend, ampak način življenja, ki omogoča preprostejše odločitve o oblačenju, hkrati pa ponuja veliko priložnosti za izražanje vašega osebnega stila. Zapomnite si, da moda ni toliko o tem, kaj nosite, kot o tem, kako se v tem počutite. Naj bo vaša garderoba odraz vaše osebnosti in uživajte v svobodi, ki jo prinaša kapsulna garderoba!

prejšnji članek
Domača lekarna: Zdravilni učinki gabeza
Zdravje
Domača lekarna: Zdravilni učinki gabeza
naslednji članek
Jesti bi ga morale ženske, ki jemljejo kontracepcijske tablete
Zdravje
Jesti bi ga morale ženske, ki jemljejo kontracepcijske tablete