Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Bizarne lepotne skrivnosti zvezdnic

29. 7. 2016; 07.30
Avtor: Š. K.
uvodna

foto: Promocijski material

Le kaj vse počnejo v imenu lepote? Uporabljajo lepilne trakove za povešeno kožo, lak za lase proti celulitu in še kaj. Preverite, kaj je tokrat največji hit Hollywooda.

S čilijem do polnejših ustnic

Zvezdnice poznajo skrivnost polnejših ustnic. Ta se skriva v čiliju, ki na ustnice deluje rahlo dražljivo, zato izzove obrambno reakcijo ustnic, kar poveča dotok krvi, posledično pa so ustnice videti polnejše. 

Celulit bo preteklost

Čeprav ima večina zvezdnic popolnoma izoblikovano telo, se tako kot vsaka ženska spopada z večnim sovražnikom – celulitom. Zvezdnice imajo za skrivanje celulita povsem enostavno rešitev. Lak za lase. Z njegovo pomočjo je namreč koža veliko bolj zategnjena, zaradi nekoliko drugačnega videza pa celulit postane skoraj neviden. Vsaj za en večer.

Lepilni trak na vsakem koraku

Povešeno kožo na vratu zvezdnice zategnejo s pomočjo kirurškega, prozornega lepilnega traku. Dandanes se lepilni trak uporablja za mnoge priložnosti in prireditve, na katerih morajo zvezdnice izgledati brezhibno. Svoje skrivnostno orožje ponavadi skrijejo pod pokrivalo ali lasuljo, trak pa pomaga tudi pri povešenih prsih. 

Z ledom na obraz

Kate Hudson posodo napolni z ledom in si umije obraz. Stopljene hladne kocke namreč izbrišejo z obraza vso jutranjo napihnjenost in utrujenost ter prikrijejo podočnjake. 

prejšnji članek
Zajtrk za na pot
Zdravje
Zajtrk za na pot
naslednji članek
Lepilo za zdravo telo
Moda&Lepota
Lepilo za zdravo telo