pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Severina končno razkrila skrivnosti svoje lepote

6. 6. 2016; 10.33
Avtor: snč
Severina7

foto: svet24

Lepa je lahko samo srečna ženska, je prepričana pevka.

Hrvaška zvezdnica Severina je poznana po svojem modnem slogu, ki ga je z leti še izpopolnila, čeprav pravi, da sploh ne komplicira, temveč samo odpre omaro in obleče, kar ji je všeč … Očitno se je z leti sodelovanja z raznimi stilisti tudi sama naučila izjemno kombinirati svojo garderobo. Sicer pa nasploh zagotavlja, da je skrivnost v sreči!

Dubrovnik je za Severino priljubljena počitniška destinacija, letos pa ga je obiskala že spomladi, ko je tam snemala nove fotografije.

»Za žensko je najpomembneje, da je srečna, in to je treba pokazati,« pravi Severina, ki si za nastope sama izbira obleke. »Na nastopu ne morem biti v dolgi obleki, saj moram plesati in bi bile dolge obleke nepraktične. Žal mi je zaradi tega, saj imam toliko lepih oblek, ki jih enostavno nimam kje nositi …« je potožila zvezdnica, ki ima poleg bogato založene garderobne omare tudi veliko zalogo čevljev in torbic. »Imam kar lepo kolekcijo, kot vse ženske imam namreč rada čevlje in torbice. Prav zato sem zadovoljna, da lahko oglašujem čevlje, saj je to tisto, kar imam resnično rada,« pravi Severina, ki že nekaj let sodeluje z uvozniki čevljev. Na vprašanje, kakšni čevlji so ji najbolj všeč, odgovarja: »Ker smo živa bitja, lahko včasih varamo čevlje z drugimi čevlji in ne gledamo samo na barvo, ampak bolj na trend in tudi razpoloženje. Včasih v enem dnevu spremeniš razpoloženje tudi desetkrat – zjutraj so ti všeč rdeči čevlji z visoko peto, popoldne pa preprosti črni čevlji. Vsem ženskam priporočam, da kupujejo čevlje zvečer!« pove in nam razneženo prizna, da bo to poletje zanjo nekaj posebnega, saj ga bo prvič doživela kot poročena gospa …

foto: svet24

foto: svet24

prejšnji članek
Slavna manekenka vsa potna, a vseeno osupljiva!
Svet slavnih
Slavna manekenka vsa potna, a vseeno osupljiva!
naslednji članek
Helena v starem stanovanju in z dotrajanim avtom
Svet slavnih
Helena v starem stanovanju in z dotrajanim avtom