nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Zakaj je videz Jelene Rozge v resnici tako popoln?

29. 7. 2019; 12.00
Avtor: V.M.
Jelena Rozga in Filip Palčić

Na snemanju spota za pesem Uzmem koliko mi daš se je Jeleni pridružil igralec Filip Palčić. foto: Petar Vilović

Že res, da je priljubljena pevka Jelena Rozga naravna lepotica, a da je pri 41-letih videti tako sveže mladostna in postavna, ni zgolj delo matere narave.

Vas zanima, kako Jelena Rozga skrbi za svojo čudovito podobo?

Jelena Rozga je izjemna lepotica. Njena koža je gladka, napeta in sijoča, postava pa vitka in čvrsta, kot bi pred nami stalo 15 let mlajše dekle. Da je temu tako, mora pevka marljivo slediti zdravemu življenjskemu slogu in ob napornem tempu glasbenice skrbeti tudi za ohranjanje kondicije in mladostnega videza.

Jelena Rozga in dr. Ivana Nola foto: Revija Zvezde

Kot je moč zaslediti v hrvaških medijih, je Jenena priznala, da se lahko za mladosten videz kože zahvali dr. Ivani Nola. Slednja namreč tekom neinvazivnega lepotnega tretmaja skrbi za osvežitev in regeneracijo kože med nastopi, pri čemer daje poseben poudarek povečanju elastičnosti kože ter povrnitvi tonusa, čvrstosti in svežine.

Kadar Jelena ni na odru ali vajah, bi si nemara želela sproščujočega počitka, a namesto slednjega skoči v športno opravo. Za svoje popolno telo namreč skrbi z rednimi treningi, pri čemer ji je v veliko pomoč osebni trener Ante Burazin. S slednjim sta spletni publiki nedavno pokazala, kako izvajata vaje z elastičnimi trakovi. »Vse za lepoto. Je tako, Ante?« je splitska pevka zapisala na dužbenem omrežju, kjer so jo oboževalci zasuli s pohvalami in komplimenti. Mnogi so se denimo strinjali, da je videti kot boginja.

Jelena Rozga

Jelena Rozga foto: Last izvajalke

prejšnji članek
Horoskop: Obetajo se zanimive energije
Horoskop
Horoskop: Obetajo se zanimive energije
naslednji članek
Skrita ljubezen Zvezdane Mlakar
Svet slavnih
Skrita ljubezen Zvezdane Mlakar
#obraziavenija
obraziavenija