pes-luna-drevo-zajem-slike
Svet24.si

Video: Pogrešanega psa našli na nenavadnem mestu

Govedo na kmetiji v Krškem
Necenzurirano

Kdo je kmet iz Veniš? Paznik na Dobu, kjer je bil zaprt Janša.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Predstavljajte si 72 ur brez kompromisov in skrbi!

9. 11. 2023; 09.30
Avtor: K.M.
objem

sproščeni foto: profimedia LIZA MAJA

Biti svež in samozavesten skozi ves dan lahko v našem hitrem življenjskem tempu naredi razliko med običajnim in izjemnim dnem!

Kot osnova jutranje rutine ali osvežitev čez dan, dezodoranti zagotavljajo občutek svežine in samozavesti, ne glede na izzive, ki jih prinese dan. Ta pa, poleg vsega, prinaša varnost, brez kompromisov, brez skrbi. Novi antiperspirant Dove Advanced Care pomaga, da smo v vsakem trenutku – ne glede na to, ali je pred nami dolg delovni dan, sproščujoč vikend ali intenzivni trening – popolnoma brez skrbi. Ta antiperspirant zagotavlja do 72 ur zaščite pred potenjem in neprijetnim vonjem – z drugimi besedami, 72 ur uživate brez kompromisov in skrbi!

Hidracija je pomemben del ohranjanja zdrave kože. Patentirana tehnologija antiperspiranta Dove Advanced Care s trojno hidracijsko tehnologijo pomaga obnoviti naravno bariero in ohranjati naravno vlažnost kože. Ne glede na tip kože zagotavlja dodatno nego, kožo pusti mehko na dotik obenem pa je nežen do kože tudi po britju.

dove foto: Promocijsko gradivo

Pršilo ob nanosu zagotavlja takojšnjo svežino, medtem ko subtilen in nežen vonj pusti občutek svežine, na katerega se lahko zanesete ves dan. Novi Dove Advanced Care ni le dezodorant, ki nevtralizira neprijetne vonjave, je tudi antiperspirant, ki preprečuje potenje. To dvojno delovanje zagotavlja popolno zaščito in svežino ves dan, pa tudi dlje, ne glede na vašo dnevno rutino.Nov izdelek, brez katerega je vsaka toaletna torbica nepredstavljiva, je ponosno označen kot veganski izdelek. Ta oznaka potrjuje, da izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni bil testiran na živalih, Dove je certifikat prejel od ugledne organizacije za pravice živali, PETA. Neverjetnih 72 ur zaščite pred potenjem in neprijetnimi vonjavami vas ohranja svežino ne glede na vaše aktivnosti čez dan. Osvežitev, ki traja, brez skrbi o neprijetnem vonju ali potenju, omogoča brezskrbno uživanje v različnih trenutkih tekom dneva.

prejšnji članek
Spoznajte ljubezen slavnega zdravnika Davida Zupančiča
Svet slavnih
Spoznajte ljubezen slavnega zdravnika Davida Zupančiča
naslednji članek
Neprepoznavna: Poglejte, kako dolge lase ima Ivka iz Botrov!
Svet slavnih
Neprepoznavna: Poglejte, kako dolge lase ima Ivka iz Botrov!
#nasazenazenska
nasazenazenska