nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Ključne napake, ki jih delate pri nošenju nedrčka!

24. 4. 2018; 04.00
Avtor: K.M.
nedrcek

foto: Profimedia

Ženske se z nedrčki srečujejo že od zgodnjih let najstništva, a pri temu kosu oblačila vseeno delajo veliko ključnih napak.

Nedrček je zelo delikaten

Po eni strani se nedrček dotika vaše kože, kar pomeni, da je vedno v stiku z odmrlimi kožnimi celicami in potom. Zato je logično, da bi ga morali prati bolj pogosto kot majice ali hlače. po drugi strani pa s pranjem nedrčku zelo škodimo. Najti morate zdravo mero. Zelo pomembno je, ali en nedrček nosite čisto cel dan, ali se doma preoblečete. Hkrati je pomembno, kako nedrček čistite. Najbolj priporočljivo je, da se ga v pralnem stroju očistite vsak 3 ali vsak 4 dan nošenja. Pomembno je, da to naredite s pomočjo vrečke za pranje oblačil. Še boljše pa je, da ga operete ročno. S prekomernim mehanskim vplivom namreč hitro izgublja svojo obliko. 

Sušilni stroj je prepovedan

Najboljše je, da nedrček osušite na svežem zraku. Predvsem pri sušenju ne uporabljajte sušilnega stroja. Nedrček obesite na sredino, na predel, ki se nahaja med prsmi. Če ga obesite samo za en konec, se bo raztegnil. Sčasoma pa vaših prsi ne bo več držal tako, kot je treba. 

Pomembna je velikost

Ženske velikokrat v želji po vizualno lepem nedrčku naredijo ključno napako in kupijo nedrček napačne velikosti. Ali prevelikega ali pa premajhnega. Vsak nedrček je potrebno preizkusiti. Velikost vaših prsi se spreminja z leti, spremembo telesne teže, nosečnostjo ... Hkrati pa lahko nosite različno velikost pri drugi znamki ali celo pri drugem modelu. 

Nedrček prave velikosti vas ne bo stiskal, hkrati pa prsi ne bodo imele še dodatnega prostora v košarici. Naramnice se morajo prilegati in vam ne smejo uhajati po rami. Če boste kupile večji nedrček to še ne pomeni, da imate resnično večje prsi. 

prejšnji članek
Vesna Šošterič: 'Poljublja se sto na uro!'
Resničnostni šovi
Vesna Šošterič: 'Poljublja se sto na uro!'
naslednji članek
Študija: To povzroči otroku uživanje kave med nosečnostjo
Zdravje
Študija: To povzroči otroku uživanje kave med nosečnostjo
#obraziavenija
obraziavenija