pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Anamaria Goltes zasijala v drznih kosih

23. 7. 2019; 07.00
Avtor: K.M.
Anamaria Golets

Anamaria Golets foto: Instagram

Nova poslovna poteza izbranke Luke Dončića.

Simpatična Anamaria Goltes, ki se je pred letom dni s partnerjem, košarkarjem Luko Dončiće, preselila v Združene države Amerike, vse večkrat posega po zanimivih poslovnih priložnostih. Tokrat je po športni zvezdnici Tini Maze postala obraz srebrnih kolekcij Lencia Zlatarne Celje. "V veliko čast mi je, da lahko nadaljujem tradicijo, ki so jo pred mano zaznamovale Tina Maze, Martina Kajfež, Nadiya Bychkova ter ostale znane osebnosti. Nakit Zlatarne Celje nosim že od malega, zato se mi zdi, da je zdaj, ko so me izbrali za svojo ambasadorko, krog sklenjen," je o sodelovanju povedala Anamaria. 

Anamaria Golets foto: Promocijski material

Anamaria Golets foto: Promocijski material

Da se ji prefinjeni in nekoliko drznejši kosi nakita izvrstno podajo, dokazujejo fotografije, na katerih je odeta v novi srebrni kolekciji Lencia Layers in Lencia Angular, ki ju je ustvarila oblikovalka Olga Košica. Na prvi pogled čisto drugačni zasnovi nakita povezuje dvoje, in sicer večna eleganca ter spogledovanje z abstraktnim slogom, kar izvrstno dopolnjuje Anamariin slog in njeno atraktivno podobo. 

Mladenko so navdušile srebrne monokromatske umetnine, oblikovane v industrijsko-abstraktnem slogu, v katere je ujeta čarobnost nežnih cvetnih lističev kolekcije Lencia Layers. 

Kolekcija Lencia Angular pa predstavlja popolno nasprotje nežni eleganci, a hkrati tako kot Lencia Layers odklanja načela simetrije in vse, kar je povezano s pravilnimi oblikami. 

prejšnji članek
Znane Slovenke blestijo v kopalkah
Svet slavnih
Znane Slovenke blestijo v kopalkah
naslednji članek
Jonatan Haller zmagal v portugalskem glasbenem šovu
Svet slavnih
Jonatan Haller zmagal v portugalskem glasbenem šovu