stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Katera pričeska ustreza vašemu zodiakalnemu znaku?

25. 9. 2020; 04.00
Avtor: M.B. / Revija Liza Maja
lepota kodri in topli odteniki

Nova pričeska – zadetek v polno! foto: .arhiv

Če ste naveličani svoje pričeske in ste na lovu za spremembami, vam lahko pomaga astrologija. V zvezdah je namreč napisano tudi to, katera frizura se najbolje poda vašemu zodiakalnemu znaku ...

Oven

Naj imate temperamentni in živahni ovni dolge ali kratke lase, glavno je, da je pričeska stopničasto prirezana. Takšna najbolje podkrepi vaš karakter. Kot vzornico si vzemite manekenko Gigi Hadid.

Bik

Bik velja za zelo predano znamenje, ki ne mara sprememb. Najraje imate pričesko, ki nikoli ne pride iz mode in jo lahko leta in leta nosite enako. Elegantna in brezčasna je denimo daljši paž. Tudi zvezdnice, kot je Jessica Alba, so ji zveste že desetletja.

Dvojčka

Dvojčki ste radi v središču pozornosti, naj bo to v službi, prijateljskem krogu ali pri lepotnih vprašanjih. Z lasmi radi eksperimentirate, jih strižete in češete na najrazličnejše načine. Posebej se vam podajo boksarske in tudi druge kitke, ki so hkrati opazne in ženstvene.

foto: Profimedia

Rak

Raki spadate med zelo občutljiva in čustvena znamenja. Pri pričeski se radi ravnate po svojem občutku, kar pomeni, da jo dostikrat spreminjate, si barvate lase, jih kodrate in ravnate. Kljub vsemu pa obstaja ena frizura, ki vam še posebej ustreza, in sicer klasično ravno pristriženi lasje srednje dolžine. Od barv pa preizkusite ombre oziroma več postopoma prelivajočih se barv.

Lev

Levi ste samozavestni, samostojni in izžarevate moč. K takšnemu značaju seveda spada prava levja griva. Lasje so lahko daljši ali krajši, glavno je, da so valovito nakodrani in barvani po pramenih. Za več volumna jih je priporočljivo postriči stopničasto.

Devica

Po čem ste najbolj znane device? Predvsem po svoji skrbnosti, perfekcionizmu in temeljiti organiziranosti. K takšnemu karakterju se poda super praktična frizura - to je figa. Naj bo glad-ka, dobro utrjena, da posamezni prameni las ne bodo uhajali ven.

Pričeska z diademom foto: Pexels

Tehtnica

Tehtnice zaznamujeta kreativnost in bogata domišljija, kar se odraža tudi na pričeski. Naj-bolje se boste počutile z vsak dan drugače urejenimi lasmi, saj vam vse frizure pristajajo: od gladko počesanih las, spetih v konjski rep, polfige do kitk.

Škorpijon

Naj bo v službi ali v zasebnem življenju - škorpi-joni ste mojstri organizacije in dobre kontrole. Tudi pri frizuri ne marate ničesar prepuščati naključju, vsak pramen las imate pod nadz-rom. Najbolje se počutite z običajnim konjskim repom, ki je ženstven, eleganten in praktičen pri vsakodnevnih opravkih.

Strelec

Za strelce pravijo, da nosite svoje srce na pladnju in radi plavate proti toku. Bolj kot z obliko pričeske radi eksperimentirate z različnimi barvami in nekatere vam še posebno pristojijo: siva, močna rdeča in vsi prelivajoči se odtenki so prava izbira za vas.

Kozorog

Kozorogi ste prijazni in samoironični. Pri frizurah cenite enostavno nego in ni treba, da je je oblika vedno perfektna. Dolgi valoviti lasje so tisti, s katerimi ne morete zgrešiti.

foto: Profimedia

Vodnar

Vodnarji ste zelo kreativni in hkrati individualistični. Radi ste nekaj posebnega in to pokažete tudi s pričesko. Ustrezajo vam kite na 101 na-čin, ki delujejo razigrano, hkrati pa so še vedno ženstvene.

Ribi

Tisti, ki ste se rodili v znamenju rib, ste pogumni in odločni. Brez obžalovanja se lahko poslovite od dolgih las in se postrižete povsem na kratko. Zvezde bi vam vsekakor priporočile piksi ali francoskega paža.

foto: Profimedia

prejšnji članek
Ana Roš med najboljšimi 20 kuharji na svetu
Svet slavnih
Ana Roš med najboljšimi 20 kuharji na svetu
naslednji članek
Ljudje, ki nimajo kaj početi v vašem življenju
Zdravje
Ljudje, ki nimajo kaj početi v vašem življenju
#nasazenazenska
nasazenazenska