oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Milena Pleško na izviren način povezuje istospolne pare

17. 5. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
MilenaPlesko3_by_Urshika_s3

Milena Pleško foto: Urška Košir

Se spomnite Milene Pleško, ki je sodelovala v 1. sezoni oddaje Poroka na prvi pogled? Strokovnjakinja za oblikovanje partnerstev odslej na izviren način pomaga tudi LGBT skupnosti.

Milena Pleško sicer ni sodelovala v letošnji sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled, ima pa kljub temu polne roke dela z ustvarjanjem ljubezenskih odnosov, skrbno namreč povezuje posameznike, ki si želijo najti srečo v partnerskem razmerju. Ker pa so pristopi njene matchmaking agencije zelo uspešni, je sklenila razširiti svoje poslanstvo. Odslej se namreč intenzivneje posveča tudi istospolno usmerjenim parom.

»Že leta povezujemo samske, jih učimo o partnerskih in medsebojnih odnosih ter prirejamo dogodke, ki so namenjeni prav njim. Gradimo skupnost ljudi, vedno z enakim ciljem – ljudi spodbuditi, opogumiti in v njih prebuditi samozavest, moč in zaupanje najprej samih vase in kasneje v odnose. V dobi digitalizacije, ki je prinesla mnogo dobrega a tudi umaknila spoznavanje iz ulic za ekrane, smo se odločili ljudem ponuditi čas in prostor za osebno spoznavanje. Zato smo se letos odločili, da podpremo tudi LGBT skupnost in z njimi zgradimo trden odnos, ki temelji na podpori, spoštovanju in zaupanju ter jim ponudimo nekaj, kar morda še niso srečali v Sloveniji.«

Milena Pleško, strokovnjakinja za partnerstva in odnose foto: Primož Lavre

PRVO SLOVENSKO GEJ KRIŽARJENJE 

Sliši se kar malce skrivnostno. Na kakšen način se boste lotili povezovanja? Kaj zanimivega pripravljate? »Gej križarjenje po čudovitih Dalmatinskih otokih, v objemu neskončne modrine morja, ob spremljavi vrhunske kulinarike, razvajanju brbončic z izvrstnimi lokalnimi vini in avtohtonim oljčnim oljem,« pojasnjuje Milena in dodaja, da skupino čakajo doživetja ob odkrivanju Dalmacije na krovu izbrane križarke, ki s svojim klasičnim slogom vzbuja nostalgične občutke.

Milena je torej pometla s konservativnim odnosom do ljubezni, prav vsak izmed nas si namreč zasluži ljubiti in biti ljubljen. Pod njenim okriljem lahko tako najdejo svojo sorodno dušo istospolno usmerjeni posamezniki, ki doslej zaradi različnih dejavnikov niso imeli sreče.

In zakaj bi bilo tokrat drugače, kot če poskušajo srečo v ljubezni najti sami, denimo prek spleta, ali pa v klubih in naključnih srečanjih v družbi? Zakaj bi bil Milenin pristop bolj uspešen? Ker njena certificirana agencija Aglaia ustvarja skupnost istospolno usmerjenih moških, ki so podobno misleči in odprti za spoznavanje. Za namenček strokovnjakinja ustvarja edinstveno doživetje v okolju, kjer se bodo počutili varno in sprejeto. Brez obsojanja drugače misleče družbe, predvsem pa med ljudmi, ki jih druži isto hrepenenje. Najti pravo ljubezen.

Milena Pleško foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Kmetija: Brat in sestra znova v objemu
Resničnostni šovi
Kmetija: Brat in sestra znova v objemu
naslednji članek
Super par: Kako Eva in Rale doma skrbita za čistočo?
Resničnostni šovi
Super par: Kako Eva in Rale doma skrbita za čistočo?