stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Domen Valič je to naredil prvič v življenju

3. 10. 2023; 09.30
Avtor: K.M.
Domen Valič, Deichmann

Domen Valič je povezoval modni dogodek Deichmann foto: Nika Lazendić - Soul Studio

Bi uganili, če bi vas vprašali, kaj je Domen Valič delal prvič?

Pred dnevi je v središču Ljubljane, natančneje v restavraciji Breg, potekala posebna modna predstavitev nove kolekcije modne obutve in torbic Deichmann, ki nas bo spremljala to jesen in zimo. Trende so ljubiteljice mode odkrivale s pomočjo šarmantnega voditelja Domna Valiča, ki je skupaj s skrivnostnimi modnimi gostjami razkril, da bo jesen zaznamovana s platformami v slogu 70-ih, robustnimi loaferkami in drznimi nizkimi škornji. Zaljubili se boste v odtenke črne, bež, olivno zelene, rjave in metalik, ki bodo zasijali v kombinaciji z vzorci in bleščečimi detajli za pravi kontrast. Simpatični igralec je ob tem priznal, da je bilo to zanj sploh prvo povezovanje modnega dogodka. 

Modne navdušenke so uživale v družbi igralca Domna Valiča foto: Nika Lazendić - Soul Studio

Tudi Domen si je za povezovanje dogodka izbral moden par obutve. foto: Nika Lazendić - Soul Studio

Nova jesensko-zimska kolekcija v ospredje postavlja vas in vašo edinstveno ženstvenost. Ne glede na to, ali ste polno zaposlena mama, neodvisna pustolovka, poslovna ženska ali ljubeča pasja mati, ima ženstvenost neskončno različnih plati, ki se izražajo tudi skozi to, kar nosite. Nekaj posebnega pa modnemu slogu zagotovo dodajo čevlji in dodatki, ki poskrbijo za tisto piko na i. Odštekane superge z debelim podplatom v kombinaciji z elegantnimi loaferkami in mokasinkami, gležnjarji z robustnimi zaponkami, udobni nizki škornji s plišem, visoke pete s platformo in drzni kavbojski škornji – ti bodo letos v ospredju. Navdušile vas bodo zelena v več različicah, ženstveni magenta in vijolična ter udarna rdeča. Če prisegate na nežnejše barve, boste očarani nad hladno belo in sivo, nič manj čudovita pa nista niti odtenka kakija in karamele. Ne glede na to, kaj boste izbrali, boste v hladnih dneh sijali v svoji edinstvenosti.

Tjaša Kokalj Jerala ujeta v modnem momentu. foto: Nika Lazendić - Soul Studio

Prijeten ambient restavracije Breg foto: Nika Lazendić - Soul Studio

»V jesensko-zimski kolekciji Deichmann je na voljo raznolika izbira modnih parov, ki poudarjajo edinstvenost vsake izmed nas. Med njimi gotovo izstopajo večne loaferke v trendi nadgradnji in čevlji v slogu 70. let prejšnjega stoletja, ki bodo k stajlingom dodali ščepec drznosti. Za ležerne dni bodo tukaj superge v kar nekaj zanimivih različicah in puhasti nizki škornji, ne spreglejte pa niti »it kosa« te jeseni, kavbojskih škornjev. Izbira je letos zares pestra in veselim se, da vidim, v kakšnih kombinacijah jih bodo nosila naša skrivnostna dekleta v nadaljevanju,« je povedala Alja Skrt, predstavnica marketinga Deichmann za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Bosno.

prejšnji članek
Kako se je Nika Zorjan počutila, ko pol leta ni smela nastopati
Svet slavnih
Kako se je Nika Zorjan počutila, ko pol leta ni smela nastopati
naslednji članek
Tjaša Hrovat Steklasa je zaradi tega zelo ponosna
Svet slavnih
Tjaša Hrovat Steklasa je zaradi tega zelo ponosna
#nasazenazenska
nasazenazenska