pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Najbolj zanimivi jesenski trendi moške obutve

20. 11. 2023; 11.30
Avtor: Oglasno sporočilo
shutterstock_740438479

Vir slike: Krasovski Dmitri / Shutterstock.com

Jesen, z vsemi svojimi barvami in barvnimi odtenki, ni čas le za občudovanje narave, ampak tudi priložnost za osvežitev garderobe. Takrat so v središču pogosto modni dodatki in moški čevlji, ki kraljujejo kot nezamenljiv del moške elegance. V letošnji jesenski sezoni se modni svet ponaša z nekaterimi izjemno zanimivimi trendi, ki bodo v vsakem moškem prebudili željo po posodobitvi obutve.

Sodobna zaščita in toplina

Eden izmed najopaznejših trendov moških čevljev je vrnitev klasičnih gležnjarjev, ki s svojo robustno estetiko in funkcionalnostjo postavljajo ton sezoni. Ne le da nudijo potrebno zaščito in toplino, temveč tudi dopolnjujejo stilsko zavest. Še posebej priljubljeni so modeli z debelimi podplati in detajli iz semiša, ki dodajajo pridih sodobnosti.

Tudi močne barvne kombinacije in nenavadni materiali se prepletajo v novih kolekcijah, kar omogoča moškim, da z obutvijo izrazijo svoj edinstven slog. V središču zanimanja so predvsem modeli s posebnimi detajli ali presenetljivimi teksturami, ki dodajo kanček drznosti vsakdanjemu videzu in nas vračajo v preteklost s ponovno priljubljenim 90's videzom. Tako se estetika 90-ih združuje z barvami in včasih presenetljivimi vzorci kot so živalski vzorci, geometrijski liki ali pop art kolaži. Zato bodo moški čevlji zagotovo plenili pozornost.

Raznolikost materialov in privlačnost kontrastov

Usnje, semiš in tekstil se poigravajo v simbiozi, ustvarjajo nepričakovane, a privlačne kombinacije. Ta mešanica materialov ne le poudarja vizualno dinamiko obutve, temveč tudi zagotavlja dolgo življenjsko dobo in udobje, ne glede na vremenske razmere. Ni presenetljivo, da pri razgibanih novostih prednost imajo Nike moški čevlji.

Jasno je, da je letošnja moška obutev v znamenju eksperimentiranja in preseganja običajnih meja. Ob tej priložnosti lahko moški najdejo številne možnosti za izražanje svoje osebne estetike in se poigrajo z novimi stili, ki jih predstavljajo jesenski trendi. Z večjo pozornostjo na detajle in kreativno izbiro obutve lahko stopite korak dlje na modni poti, hkrati pa ostanete zvesti svojemu edinstvenemu stilu. Pri tem vam lahko pomaga Footshop, ki je za vas pripravil številne priljubljene modele.

prejšnji članek
Botri: Šima spremenila videz
Svet slavnih
Botri: Šima spremenila videz
naslednji članek
Za Marcela ogled Kmetije ni bil prijeten
Resničnostni šovi
Za Marcela ogled Kmetije ni bil prijeten
#obraziavenija
obraziavenija