zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Znana Slovenca ujeta med poljubom

1. 12. 2023; 10.00
Avtor: K.M.
Ula Furlan in David Amaro

Ula Furlan in David Amaro v prijateljskem objemu foto: nivea

Igriv in prijateljski poljub smo ujeli v Zagrebu.

Ste vedeli, da so Beiersdorfovi znanstveniki leta 1998 prvi uporabili koži enak koencim Q10 v kremi za nego zrele kože? V letošnjem letu koencim Q10, ki velja za eno najpomembnejših učinkovin v negi proti staranju, praznuje osupljivih 25 let. Danes mineva že 25 let odkar so Beiersdorfovi strokovnjaki kot prvi uporabili koencim Q10 v kremi za nego zrele kože. Ta koži lastna sestavina pa še vedno velja za eno najpomembnejših učinkovin v negi proti staranju.

Na rojstnodnevni zabavi v čast izjemnosti koencima Q10 so se zbrala številna imena iz sveta medijev. Med njimi tudi David Amaro in Ula Furlan, ki sta si skočila tudi v prijateljski poljub, pa vplivnica in udeleženka šova Super par Katarina Benček in drugi. Predstavniki iz Slovenije, Hrvaške in Srbije so se v odličnem vzdušju ob glasbenem nastopu Filipa Rudana v središču Zagreba spomnili, zakaj je Q10 najboljši prijatelj naše kože.

Ula Furlan zaradi srčnega izbranca velik del svojega prostega časa preživi ravno v Zagrebu foto: Samir Cerić Kovačević

Katarina Benček foto: nivea

Zavedamo se, da z leti raven koencima Q10 v naši koži vidno upada. Posledica so poškodbe, gube in vse bolj izrazite obrazne linije. Dodamo lahko vsakdanji stres ter hiter življenjski tempo in se nam kaj hitro zazdi, da je optimalna skrb za videz naše kože nemogoča. Za mladosten obraz lahko poskrbimo z uporabo visokoučinkovitih negovalnih izdelkov NIVEA Q10. Zahvaljujoč koencimu Q10 ti ne le izboljšujejo oskrbo kožnih celic z energijo in krepijo zaščitne plasti naše kože, temveč delujejo tudi kot antioksidant, ki se bori proti prostim radikalom in koži vrača zdrav videz. Z redno uporabo linije izdelkov NIVEA Q10 je koža gladka, bolj čvrsta in vidno pomlajena, ne glede na tip kože.

Petindvajsetega rojstnega dne koencima Q10, ki ga je gostila NIVEA, sta se udeležil tudi Ula Furlan in Jasna Vale foto: Samir Cerić Kovačević

prejšnji članek
Kako je Jan Plestenjak opremil svoj dom?
Svet slavnih
Kako je Jan Plestenjak opremil svoj dom?
naslednji članek
Prva fotografija Dončićeve hčerkice: Dobrodošla Gabriela!
Svet slavnih
Prva fotografija Dončićeve hčerkice: Dobrodošla Gabriela!