pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Vaš TOP silvestrski modni vodič

8. 12. 2023; 12.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Naslovna fotografija
Novo leto, ta čarobni zimski čas, naše garderobe napolni s toplimi, mehkimi teksturami in debelimi sloji. Obenem je to dan najbolj elegantnih in prefinjenih dogodkov leta, ki nas spodbudi k nakupu drznih, vpadljivih in slokih modnih kosov. Zato ni presenetljivo, da se naše omare v decembru šibijo od divjih kombinacij oblačil in obutve vseh vrst in oblik. Le kako lahko iz te zmede sestavimo pravo opravo za popolno silvestrovanje?

Od bleščečega silvestrovanja s prijatelji do romantičnega vstopa v novo leto – obe proslavi zahtevata svoj stil. Naj vam pokažemo, kako najpreprosteje izbrati popolno obutev, ki se bo harmonično ujela z vašimi prazničnimi oblačili, da bo vaš korak samozavesten in vaš stil brezhiben. Na koncu članka vas čaka še posebna ponudba - obujte se za praznično zabavo in OSVOJITE NAGRADO!

Šik silvestrovanje s prijatelji

Novo leto s prijatelji brez dvoma kliče po najbolj drznih modnih izbirah. To je morda edina praznična priložnost, kjer lahko vajeti prepustite svoji razigrani, živahni in neobrzdani plati, še lepše pa je, če se lahko s prijatelji na veče pripravite skupaj. Deichmann kolekcija petk za bleščeč zaključek leta nudi vse, kar si lahko za to priložnost zaželite. Izberite modne kombinacije in kreacije, ki so v vaši omari le čakale na takšno priložnost. Ne glede na to, kako globoko v omaro morate seči, poskrbite, da bo vaša 'bojna oprava' nepozabna.

ZANJO

Za ženske so s funkcionalnega in praktičnega vidika idealna izbira univerzalni temni salonarji ali stilski gležnjarji, ki dopolnjujejo tako obleke kot hlače. Ko imate izbrano osnovno obliko čevlja, je čas za barvo in dodatke; ne bojte se poseči tudi po vpijočih odtenkih in bleščečih motivih. Možnosti so neskončne – naj vam domišljija da krila! V pomoč so vam lahko trendi jesen/zima 2023, ki so prežemali zadnje modne piste: to so črni 'dvorni' čevlji; večna klasika, ki nikoli ne presahne, in sestra znameniti 'mali črni oblekici', ostre konice čevljev, 'domači' čevlji, podobni copatom, v stilu Birkenstock natikačev in podobnih udobnih obuval, 'Mary-Jane' petke in balerinke ter pentlje vseh velikosti in barv. Vse te in še druge modne hite sezone najdete v Deichmannovi široki zimski ponudbi.

ZANJ

Za udobno in živahno novo leto s prijatelji je pomembno, da vaša obutev ustreza tako hlačam kot srajci ali puloverju. Za uspešen 'lov' na prave čevlje je tako kombinacijo oblačil najbolje sestaviti že vnaprej: hiti to sezono narekujejo svetle in barvite srajce in telovnike, ali pa zemeljsko obarvane in pastelne puloverje z vzorci. Čiste linije in skladen slog so ključni; izberite enostavne nizke čevlje ali moderne mokasine, ki dopolnjujejo praznični videz.

Romantičen vstop v novo leto

Napočil je 31. december in pred vama je dolg, sladek, ljubezni poln večer. Če ga preživljata zunaj, pričakajta novo leto v svoji najboljši podobi. Oglejta si Deichmannovo ponudbo na spletu in izberita čevlje, ki se dopolnjujejo tako, kot se vsak dan dopolnjujeta v svojem razmerju. Čevlji naj odražajo vajin osebni stil, hkrati pa dodajajo kanček razkošja celotnemu videzu.

ZANJO

Silvestrovo je čas, da zasijete v vsem svojem sijaju. Za vajin romantičen večer izberite čevlje, ki so tako elegantni kot udobni, saj bo noč dolga in nedvomno polna doživetij. Svetleči salonarji ali čevlji z diskretnimi srebrnkastimi ali bleščečimi detajli so kot nalašč za kombiniranje z obleko, ki poudarja vašo ženstvenost. Bodisi bo vaša izbira dolga večerna obleka ali bolj zabavno naravnana koktajl obleka - vaši čevlji naj bodo izjava sami po sebi, v obzir pa vzemite tudi to, kako in kateri deli bodo vidni pod daljšimi oblačili.

ZANJ

Moški, ki se odločijo za klasično eleganco, ne morejo zgrešiti s čistimi linijami in prefinjenimi detajli. Izberite obleko, ki sledi linijam vašega telesa, in jo dopolnite s poliranimi čevlji Oxford ali Derby sloga, kakršne najdete v Deichmannu. Če ste bolj drzni, poskusite s čevlji v nenavadnih barvah, kot sta temno zelena ali bordo, ki bodo dodali pridih originalnosti vašemu outfitu. Ne pozabite na kakovostne nogavice, ki bodo dopolnile vaš eleganten videz.

Obujte se za silvestrovo in OSVOJITE NAGRADO

Kateri čevelj je popoln za tvojo praznično obleko?

Svoje odgovore na naslednja vprašanja nam napiši na njena@njena.si, med bralci pa bomo izžrebali srečne TRI prejemnike DARILNEGA BONA Deichmann v vrednosti 20 €.

Rezultat bo obutev, ki vam jo priporočamo k vaši opravi. Ti nasveti in imena nagrajencev bodo objavljeni 18. 12. 2023, zato ostanite pozorni na naš portal.

Kakšno opravo bi načrtovali za romantično silvestrovanje?

  1. A) Elegantno, prefinjeno, prestižnega videza.
  2. B) Čim bolj mehko in sproščeno.
  3. C) Nekaj elegantnega, a udobnega, ne pretirano resnega.
  4. Č) Po zadnjih modnih smernicah.

Kako bi se oblekli za novo leto s prijatelji?

  1. A) Zadnji modni krik.
  2. B) Čim bolj pižami podobno!
  3. C) Resno, elegantno, za prefinjeno večerjo ali zabavo.
  4. Č) Drzno, nekoliko odštekano, za nepozabno praznovanje.

Kakšne aktivnosti vas čakajo za novo leto?

  1. A) Rekreacijske in/ali pustolovske.
  2. B) Praznujem/-va v mestu v tujini.
  3. C) Prestižna zabava.
  4. Č) Praznovanje v udobju doma.
prejšnji članek
Popestrite gin&tonik z božičnimi začimbami
Kulinarika
Popestrite gin&tonik z božičnimi začimbami
naslednji članek
Tina Maze delila prisrčen utrinek s hčerko
Svet slavnih
Tina Maze delila prisrčen utrinek s hčerko
#nasazenazenska
nasazenazenska