stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Praznično presenečenje zanjo

5. 3. 2024; 09.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Lisca Selection Daydream 10365 12360 23411 (67)
Marec prinaša dva praznika, ki predstavljata priložnost, da izrazimo hvaležnost in ljubezen do žensk v našem življenju – dan žena in materinski dan. Prinaša pa tudi razmišljanje o tem, kako jih razveseliti in kaj podariti kot simbol spoštovanja, ljubezni in ženstvenosti.

Perilo in pižame so darila, ki ne le prikličejo občutek udobja, temveč tudi izražajo spoštovanje do ženskega telesa in sloga. V Lisci smo našli prav to. Perilo, ki je več kot le oblačilo. Je simbol samozavesti in intime.

Pomladno zgodbo Liscinih kolekcij so spisali nevtralni barvni odtenki, pridružujeta se jim tudi ledeno modra in koralna. Ne gre pa tudi brez večno elegantne črne. Perilo v črni barvi namreč ne sme manjkati v nobeni ženski garderobi. Zgodbo lepo zaokrožujejo lahkotni kosi vrhnjih oblačil in tudi udobni kosi spalnega programa.

Foto: Lisca

Pri izbiri perila ali pižame je pomembno upoštevati okus in slog ženske, ki ji namenjate darilo. Lahko se lahko odločite za ženstveno eleganten komplet spodnjega perila ali elegantno pižamo. Za bolj drzne ženske pa so na voljo različne zapeljive kreacije, ki poudarijo njihovo samozavest. Vsaka se bo zagotovo razveselila lepega in uporabnega darila, ki slavi njeno ženstvenost.

www.lisca.si

prejšnji članek
Študenti obiskali veliko pisarno Lada Bizovičarja
Svet slavnih
Študenti obiskali veliko pisarno Lada Bizovičarja
naslednji članek
Samske ženske pozor: Davor išče svojo sorodno dušo
Svet slavnih
Samske ženske pozor: Davor išče svojo sorodno dušo
#nasazenazenska
nasazenazenska