Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Samske ženske pozor: Davor išče svojo sorodno dušo

5. 3. 2024; 09.00
Avtor: L.J. / revija Jana
davor-mlinarič

Davor Mlinarič foto: Mateja J. Potočnik

Si samska in iščeš 'tistega ta pravega' ali pa imaš prijateljico, ki hrepeni po krasnem moškem, ki je pozoren, razgledan, se ukvarja s športom, potuje, zna kuhati in poprijeti za delo? Potem ne spreglej te objave! Davor išče sorodno dušo. Pomagajmo mu jo najti, zato delite objavo med samske prijateljice in znanke!

Obvlada peko, rad ima živali in šport, je pozoren, zna prisluhniti in tudi izraziti svoje mnenje. 36-letni Davor Mlinarič iz okolice Žalca išče svojo sorodno dušo in pri reviji Jana so se odločili, da mu bodo pri tem pomagali. Ste morda vi tista, ki jo išče že (skoraj) vse svoje življenje? Ali pa vam ob prebiranju njegovega opisa pride na misel katera, ki jo poznate? Sporočite nam!

Davor Mlinarič je po poklicu zgodovinar, zaposlen v celjskem muzeju. To delo mu je v veliko veselje, obiskovalcem in šolarjem želi pokazati, da zgodovina niso samo letnice in imena. V prostem času sede na kolo ali se odpravi v hribe, obvlada namizni tenis, a se ob šibkejših nasprotnikih nikoli ne izživlja, kar veliko pove o njegovem značaju. Vihtenje kuhalnice mu ni tuje, prijatelji se nadvse razveselijo njegovega povabila na pico, fokačo, doma pečen kruh in raznovrstne sladice. Njegovo kuharsko ustvarjanje z veseljem, iz varne razdalje, spremljata tudi dve prijetni mački, ki naravnost obožujeta Davorjevo družbo. Enkrat v življenju bi rad videl perujski Machu Picchu in želi si, da bi lahko to izkušnjo s kom delil. In kako je mogoče, da je ta razgledani moški, ki zna biti pozoren, rad potuje, je dobro videti, zna kuhati in tudi pospravljati za sabo, še vedno samski? Ne ker bi se otepal resne zveze, prav nasprotno, ampak ker pravi, da so zmenkarije in spoznavanje novih oseb dandanes, v času nedruženja, postali velika težava.

Vse se je preselilo na splet

Kako odrasel moški danes spozna samsko žensko, ki si prav tako želi resno zvezo? »Težko,« pravi Davor, saj se je vse preselilo na splet, kjer se moraš o človeku odločati na podlagi fotografije in ne energije, ki steče med človekoma. Nekateri na Tinderju (aplikaciji za zmenke) iščejo hitro potešitev (berite: seks), Davor je tam poskušal spoznati žensko svojega življenja. Žal vsaj za zdaj neuspešno. »Moja prva izkušnja prek aplikacij me je bolj spominjala na razgovor za službo kakor na zmenek. Sicer vem, da so prvi zmenki pač takšni, vsi se šele spoznavamo, vendar do zdaj tista prava iskra, ki jo verjetno vsak od nas išče na zmenkih, še ni preskočila. Je pa res, se mi zdi, da ljudje preprosto nismo več toliko pripravljeni na kompromise, prehitro obupamo. To se mi ne zdi v redu,« razmišlja.

Davor Mlinarič obvlada peko, rad ima živali in šport, je pozoren, zna prisluhniti in tudi izraziti svoje mnenje. foto: Mateja J. Potočnik

Iščem žensko, s katero bova skupaj uživala življenje

Davor ni eden tistih, ki si želijo žensko, da bi za njimi pospravljala in jim kuhala. Vse to zna sam. »Iščem to, kar verjetno iščejo vsi: nekoga, s katerim boš lahko delil svoje življenje. Idealno bi bilo, če bi me moja ženska dopolnjevala na tistih področjih, kjer sem jaz šibek, ni pa to nujno. Če je tudi sama rada aktivna, perfektno! A tudi to ni pogoj. Rad obiščem kakšno dobro restavracijo in odkrivam različno kulinariko. V dvoje je to še lepše.«

Na Jani smo nepoboljšljivi romantiki in verjamemo v neko neopisljivo privlačnost, zato smo skoraj prepričani, da so to stran naše revije ujele prave oči, ki so se ob prebranem zaiskrile. Nič v življenju ni naključje. Javite se nam, da vas spoznamo z Davorjem! Kdo ve, morda pa bo to začetek ene najlepših ljubezenskih zgodb ...

Prijavnica na zmenek z Davorjem

Če bi se radi spoznali z Davorjem, izpolnite spodnji obrazec in nam ga najpozneje do gregorjevega, 12. marca (saj veste, takrat se ženijo ptički – pomežik) pošljite na naslov Revija Jana, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje ali na e-poštni naslov jana@media24.si, s pripisom Zmenek z Davorjem.

Prijavnica na zmenek z Davorjem foto: revija Jana

Izšla je nova številka revije Jana. Prijazno vabljeni k branju! foto: revija Jana

prejšnji članek
Praznično presenečenje zanjo
Moda&Lepota
Praznično presenečenje zanjo
naslednji članek
Jadranka iz Botrov zelo shujšala, oboževalci zaskrbljeni
Svet slavnih
Jadranka iz Botrov zelo shujšala, oboževalci zaskrbljeni