pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kerem Bürsin priznava: 'Slava me je spremenila'

4. 3. 2024; 09.00
Avtor: S.D./ revija Lady
Kerem Bürsin

Kerem Bürsin foto: Promo foto

Simpatični turški igralec Kerem Bürsin je slovenskim gledalcem že dobro znan, saj smo se z njim družili že med spremljanjem serije Ko potrka ljubezen, zdaj pa se nam spet predstavlja kot glavni junak serije Naj zasije sreča.

Zvezdnik, ki v serijah igra usodne ljubimce, pa o svojem resničnem ljubezenskem statusu trmasto molči. Znano je sicer, da se je pred kratkim razšel z igralko Hande Erçel, s katero zveze že v času, ko sta bila skupaj, nista obešala na veliki zvon, tako da je tudi zdaj zelo diskreten glede razlogov, zakaj nista več skupaj.

Kerem je sicer od mladih nog vedel, da bo postal igralec, saj je bil, kot pravi, odkar pomni zase, zaljubljen v televizijo in film: »Med odraščanjem me je sicer potegnilo tudi v šport, ampak že v srednji šoli sem bil spet v dramskem krožku in takrat sem spoznal, da je to moja strast in da bi se rad igri posvetil tudi poklicno.« S svojo odločitvijo je presenetil starše in prizna, da je oče potreboval kar nekaj časa, da se je sprijaznil s tem, da bo sin igralec.

»Mama pa me je podpirala od samega začetka in se z menoj veselila vsakega mojega uspeha,« pravi. Družina mu veliko pomeni in po zaslugi očetovega dela v naftnem sektorju je videl tudi velik del sveta. »Življenje v Veliki Britaniji, Združenih arabskih emiratih, ZDA in Indoneziji mi je dalo predvsem sposobnost prilagajanja različnim situacijam in zavedanje, da smo vsi ljudje,« pravi. Tudi zaradi tega ga verjetno slava, ki jo uživa kot igralec, ni tako zaznamovala. In pravi: »Rad bi rekel, da me slava ni spremenila, vendar me je. Ne morem početi vsega tistega, kar bi si želel. Pozitivna stran je sicer ta, da so se mi odprla številna vrata, da se moja beseda sliši. Ampak na poti do tu, kjer sem, sem kar nekajkrat obupal.«

Kerem Bürsin

Kerem Bürsin foto: Promo foto

prejšnji članek
Zakaj bi morale ženske med menstruacijo izpreči?
Zdravje
Zakaj bi morale ženske med menstruacijo izpreči?
naslednji članek
MasterChef: Luka s pomočjo športa do velike preobrazbe
Resničnostni šovi
MasterChef: Luka s pomočjo športa do velike preobrazbe