Šolta
Svet24.si

Foto: Na priljubljenem hrvaškem otoku z dodatnimi kamerami nad obiskovalce

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jadranka iz Botrov zelo shujšala, oboževalci zaskrbljeni

5. 3. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
Daria Lorenci Flatz

Daria Lorenci Flatz foto: Nova TV, osebni arhiv

Daria Lorenci Flatz zadnje obdobje prejema obilo vprašanj na temo svojega zdravja, gledalci serije Botri namreč predpostavljajo, da ima zdravstvene težave. Takole se je odzvala igralka …

V 3. sezoni serije Botri (pri nas v Sloveniji še vedno spremljamo 2. sezono), se v zgodbo vrne igralka Daria Lorenci Flatz, ki upodablja Jadranko Macan. So pa gledalci opazili, da se je nekoliko spremenila, saj je občutno vitkejša, kar so povezali s tem, da bi lahko imela kakšne zdravstvene težave. Ker Daria prejema vprašanja tako ob srečanjih v živo, kot na družbenih omrežjih, je sklenila, da vsem skupaj pojasni, zakaj je shujšala 10 kilogramov.

»Zadnje čase dobivam veliko vprašanj, zakaj sem shujšala in ali je vse v redu, predvsem s strani publike, ki trenutno gleda serijo Botri. Veste, to so epizode, ki so bile posnete po mojem sodelovanju v oddaji Zvezde plešejo, tekom katere sem izgubila skoraj 10 kilogramov. Po oddaji se nisem vrnila na staro težo, ker se nisem želela. Pri tej teži se namreč počutim zelo dobro in sem zadovoljna. Ker me ljudje sprašujejo na cesti in na družbenih omrežjih, bi rada samo sporočila, da je vse v redu. Skratka, ne gre za bolezen,« je v video zgodbi pojasnila Daria in na vljuden način zaključila, da je ne glede na mnenje drugih, to, kakšna je njena postava, povsem njena izbira.

prejšnji članek
Samske ženske pozor: Davor išče svojo sorodno dušo
Svet slavnih
Samske ženske pozor: Davor išče svojo sorodno dušo
naslednji članek
Botri: 'Aljoša' divje plesal po ulici?
Svet slavnih
Botri: 'Aljoša' divje plesal po ulici?
#obraziavenija
obraziavenija