mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Dončić in Jokić navdušila v obutvi, ki jo lahko nosite tudi vi

28. 3. 2024; 09.00
Avtor: K.M./PR
Luka Dončić

Luka Dončić na letošnji tekmi All Star foto: Profimedia

Omejena kolekcija obutve navdušuje prav vse navijače košarke tako na področju Slovenije, Srbije kot tudi Hrvaške. Razlog pa zagotovo zvezdnika Nikola Jokić in Luka Dončić.

Crocs v sodelovanju z NBA navdušuje z Echo natikačem, ki je ovit v barve košarkarske žoge. Dizajn je še toliko bolj vpadljiv in prepoznaven zaradi NBA po6ska in dveh Jibbitz priponk, košarkarskega koša in žoge. Echo natikač, ki ga strastni navijači lahko nosijo med gledanjem tekme doma ali pa v dvorani, je popolna kombinacija za vse oboževalce NBA-ja, ki športni slog radi združujejo z udobjem, a pri tem radi eksperimen6rajo s svojim videzom. Natikač Crocs x NBA je vse prej kot konformističen, saj z drznimi skulpturami in športnim navdihom v svojem jedru ohranja videz uličnega pridiha. Z njim lahko širite svojo ljubezen do košarke in hkrati zelo enostavno dopolnite svoj slog. 

Natikači pa so več kot očitno navdušili tudi slovenskega in srbskega košarkarska zvezdnika. V njih smo namreč ujeli tako Luka Dončića kot tudi Nikolo Jokića.

prejšnji članek
Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca
Resničnostni šovi
Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca
naslednji članek
Kataya se vrača na glasbeno sceno
Svet slavnih
Kataya se vrača na glasbeno sceno