mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

To je skrivnost zapeljivih ustnic številnih Slovenk

22. 3. 2024; 05.34
Avtor: K.M.
event-159

Najnovejša bleščila za ustnice 2000 Calorie Lip Glaze foto: Nika Koležnik

Si tudi vi želite dodatnega volumna na ustnicah? Številne Slovenke so že odkrile skrivnost, ki so jo osvojile številne svetovne navdušenke.

Čas je, da skrivnost spoznate tudi ve in med prvimi osvojite trend, ki bo poskrbel, da bodo vaše ustnice vedno sijale v svoji najlepši luči. Max Factor je namreč pred dnevi ljubiteljicam mode v središču Ljubljane predstavil svoja najnovejša bleščila za ustnice 2000 Calorie Lip Glaze, ki prinašajo ikonično umetniško znanje znamke na področju volumna. Znamenito ime 2000 Calorie pomaga doseči hiter in voluminozen videz ustnic brez napora. Bleščila za ustnice je pospremilo spajanje glazure na ustnicah, čokoladnih pralinejev Bon Bon Ateljeja izpod rok Nike Svetec in slaščic La Mousse Goose.

Najnovejša bleščila za ustnice 2000 Calorie Lip Glaze - paleta barv foto: Nika Koležnik

Zgodba spajanja zapeljivih ustnih in privlačnih slaščic

Tokratna zgodba je združila moči blagovnih znamk Max Factor, Bon Bon Ateljeja in La Mousse Goose. Izjemni mojstrici Nika iz Bon Bon Ateljeja in Lucija iz La Mousse Goose sta namreč za to priložnost ustvarili pet pralinejev in štiri sladice. Devet izjemnih slaščic v kombinaciji z devetimi odtenki 2000 Calorie Lip Glaze-ov namreč predstavljajo popolno kombinacijo, ki se ji ženske preprosto ne morejo upreti.

Tina Fabjan, vodja odnosov z javnostmi za Max Factor foto: Nika Koležnik

»Vsaka slaščica ima svojo zgodbo in vsak odtenek bleščila za ustnice ima svoj karakter. Na ta način smo združili zgodbe 2000 Calorie Lip Glaze-ov z dvema ustvarjalkama, ki sta za izbrani dogodek pripravili devet sladkih okusov. Slaščice La Mousse Goose in pralineji Bon Bon Ateljeja v kombinaciji z bleščili predstavljajo neustavljivo kombinacijo za nasmeh na obrazu,« je povedala Tina Fabjan, vodja odnosov z javnostmi za Max Factor. 

Nika Svetec iz Bon Bon ateljeja je za predstavitev pripravila pet različnih okusov pralinejev, ki se izjemno podajo h bleščilom za ustnice. Tako kot Lip Glaze-i so tudi njeni pralineji izjemno lični, bleščeči, in prežeti z neustavljivo privlačno glazuro. Nika je ob tem povedala: »Ko ugrizneš v svoj naslednji bon bon, ne osrečiš samo svoje duše, pač pa pomagaš tudi meni na poti k revoluciji čokoladne industrije. Želim, da najdeš kombinacijo bon bonov, ki bodo izražali tvoj karakter, tvojo osebnost in strasti.«

Nika Svetec iz Bon Bon ateljeja in slaščičarska mojstrica Lucija Vučak iz La Mousse Goose. foto: Nika Koležnik

Slaščičarska mojstrica Lucija Vučak je svoje znanje pridobila tekom let tako v Sloveniji, kot Franciji in stremi k profesionalnosti, natančnosti in kompleksnosti izdelkov, ki pridejo izpod njenih rok. Ob predstavitvi je izpostavila štiri sladice, ki se odlično spajajo z bleščili za ustnice in skupaj z njimi poskrbijo, da se za trenutek počutite kot v nebesih. In kaj sestavlja La Mousse Goose sladice? Lucija pravi: »Obsesija z okusi, novostmi in kvaliteto. Obsesija združiti vse tri v gurmanske sladice, od surovin do končnega izdelka.« V La Mousse Goose tako najdete čudovite tortice za vse priložnosti, katerim se lahko pridružijo lične monoporcijske sladice, božanski veliki piškotki, slastne pite, kremne sladičke v kozarčkih in še in še.

Najnovejša bleščila za ustnice 2000 Calorie Lip Glaze foto: Nika Koležnik

Za ikonični volumen

2000 Calorie Lip Glaze v kategorijo bleščil za ustnice prinaša ikonično umetniško znanje znamke na področju volumna. Novi 2000 Calorie Lip Glaze uporabnicam zagotavlja »glazuro« prijetnega volumna in je najbolj varovana skrivnost umetnikov ličenja za nelepljive in sijoče ustnice. Izdelek preoblikuje ustnice, zagotavlja takojšen učinek polnosti in zrcalnega sijaja, kar uporabnikom omogoča, da posnemajo znane trende na družbenih omrežjih, od "olja za ustnice" (Lip Oil) do "steklenih ustnic" (Glass Lips).

Potrošniki danes iščejo izdelke s koristnimi lastnostmi, ki skrbijo za kožo. To je nekaj, kar 2000 Calorie Lip Glaze zagotavlja s svojo vlažilno vegansko formulo, ki vsebuje hialuronsko kislino in skvalan. 2000 Calorie Lip Glaze je neverjetno enostaven za nanašanje, saj ima edinstven aplikator z izjemno veliko blazinico, ki zagotavlja sijaj z enim samim potegom. Zaradi edinstvene formule lahko izdelek nanesete tudi na šminko, da povečate volumen, lahko pa ga kombinirate s črtalom za ustnice Max Factor za vidno polnejše ustnice.

Končni učinek je brez mravljinčenja z nelepljivim in sijočim zaključkom, ki je na voljo v devetih odtenkih. Vsak odtenek je ličen, bleščeč, kremast in prosojen ter prežet z neustavljivim vonjem po vanilji in mleku. To je obvezen dodatek v vseh torbicah za ličila to zimo.

Najnovejša bleščila za ustnice 2000 Calorie Lip Glaze foto: Nika Koležnik

Najnovejša bleščila za ustnice 2000 Calorie Lip Glaze foto: Nika Koležnik

Najnovejša bleščila za ustnice 2000 Calorie Lip Glaze foto: Nika Koležnik

prejšnji članek
Neverjetna preobrazba bivše žene slovenskega skakalca
Svet slavnih
Neverjetna preobrazba bivše žene slovenskega skakalca
naslednji članek
FOTO: Petru Prevcu za zmago med prvima čestitala sinova
Svet slavnih
FOTO: Petru Prevcu za zmago med prvima čestitala sinova