stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Od jutranjega teka do večera s prijatelji: Galaxy A serija in Galaxy Fit3 za aktivni življenjski slog

29. 3. 2024; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
[SM-A556]13_durability_pc
Vsak dan prinaša novo avanturo in potrebujemo tehnologijo, ki ne samo sledi našemu tempu, ampak nas tudi navdihuje, da presežemo svoje meje. Samsung najnovejša Galaxy A serija in pametna fitnes zapestnica Galaxy Fit3 prinašata prav to - moč in eleganco za podporo vašemu nenehno aktivnemu življenjskemu slogu. Od jutranjega teka do utripa večernega druženja s prijatelji, vas ta tehnološka dvojica opremi s stilom, funkcionalnostjo in povezljivostjo, ki ju potrebujete za prehajanje skozi dinamične trenutke vašega dne.

Začnite dan z energijo

Vaš dan začne Galaxy Fit3, ki vas prebudi s tiho vibracijsko budilko, ne da bi zmotila vašega partnerja. Medtem ko se pripravljate na jutranji tek, vaš Galaxy A telefon sinhronizira vašo glasbo in fitnes cilje z zapestnico. Galaxy Fit3 ne le spremlja vaš srčni utrip in porabljene kalorije, ampak tudi prepozna vašo aktivnost, bodisi da tečete, kolesarite ali plavate, vse to zahvaljujoč odpornosti na vodo in več kot 100 vadbenim načinom.

Dan poln povezljivosti

Ko se dan nadaljuje, telefon Galaxy A serije in zapestnica Galaxy Fit3 postaneta osrednja točka vaše povezljivosti. Preverjajte klice, prejmite obvestila, spremljajte utrip in stres, vse iz zapestja, medtem ko vaš Galaxy A telefon ostaja varno v vaši torbi. Novi Galaxy A telefon vam z živahnim Super AMOLED zaslonom omogoča, da ujamete in delite vsak trenutek dneva z izjemno čistimi fotografijami in video posnetki, ki jih omogoča njegova napredna kamera.

Večerni utrip

Ko zaide sonce, Galaxy A serija, ki vključuje telefona Galaxy A55 5G in Galaxy A35 5G, ter zapestnica Galaxy Fit3 še vedno sledita vašemu ritmu. Načrtujte svoj večerni izhod z uporabo telefona Galaxy A serije za brskanje po najnovejših dogodkih v mestu ali za rezervacijo mize v vaši najljubši restavraciji. Za popolne spomine, bodo poskrbele kamere telefona, saj se Galaxy A55 5G ponaša z močno trojno kamero na zadnji strani, vključno z glavno kamero z 50 MP in optično stabilizacijo slike (OIS), 12 MP ultra širokokotno kamero ter 5 MP makro kamero. Galaxy A35 5G sledi s trojno kamero, ki vključuje 50 MP glavno kamero, 8 MP ultra širokokotno kamero in 5 MP makro kamero. Oba modela ponujata tudi visokokakovostne sprednje kamere, 32 MP pri Galaxy A55 5G in 13 MP pri Galaxy A35 5G, ki zagotavljata odlične selfije in videoklice. Slike pa lahko naredite tudi kar preko Galaxy Fit3, le pritisnite na zaslon zapestnice in naredite posnetek.

In ko je čas, da se dan konča, vam zapestnica Galaxy Fit3 pomaga spremljati kakovost vašega spanca, zagotavljajoč, da ste pripravljeni na naslednji dan poln izzivov.

V aplikaciji Samsung Health lahko spremljate vse meritve še bolj podrobno in pridobite dodatne podatke o svojem zdravju in dobrem počutju. Nosljive naprave Samsung, kot je fitnes zapestnica Galaxy Fit3, povežete v aplikacijo in se na svojem pametnem telefonu Galaxy se poglobite v vse meritve, ki jih naprava opravi.

V svetu, ki nikoli ne počiva, Galaxy A serija in Galaxy Fit3 nudita zanesljivo podporo za vsak trenutek vašega dneva. S kombinacijo moči, stila in povezljivosti, Samsung ne le zadovoljuje vaše potrebe, ampak prebudi športnega duha v vas in vas popelje na pot do boljšega zdravja in vitalnega telesa.

Že na voljo

Najnovejša telefona Galaxy A serije, Galaxy A55 5G po priporočeni maloprodajni ceni od 499,90 EUR in Galaxy A35 5G po priporočeni maloprodajni ceni od 389,90 EUR, sta v Sloveniji že na voljo za nakup. Izbirate lahko med štirimi privlačnimi barvami: izjemno ledeno modri, izjemno modri, izjemno lila in izjemno limonsko rumeno

Več o ponudbi najdete na spletni strani Samsung.

prejšnji članek
Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?
Svet slavnih
Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Andrej zajokal zaradi očimove poškodbe
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Andrej zajokal zaradi očimove poškodbe
#obraziavenija
obraziavenija