pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Je tudi vas okužila nogometna mrzlica?

19. 4. 2024; 02.30
Avtor: Oglasno sporočilo
shutterstock_1917147683
Približuje se EURO 2024 in navdušenje se ne širi le med odraslimi, temveč tudi med najmlajšimi.

Tudi srca otrok bijejo v ritmu nogometnih žog in pri malčkih se še dodatno krepi ljubezen do športa. Nogometno igrišče na domačem travniku, tekme s sosedi, glasno navijanje in zbirateljstvo sličic bodo v prihodnjih tednih okupirali naše najmlajše. Bodimo iskreni, verjetno se tudi večina očkov ne bo prav nič branila otrokovega novega najljubšega športa in se jim bo z veseljem pridružila pri zbiranju članov nogometnih reprezentanc.

Vse za nogometno zabavo
Začnimo z nogometno zabavo na domačem vrtu. Potrebujete le ekipo otrok iz soseske, dva gola, žogo, glasno piščalko in zabava se lahko prične. V katalogu Najbolj igriva izbira boste na enem mestu našli raznoliko izbiro nogometnih žog, ki so popolne tako za trening kot za prijateljske tekme na domačem dvorišču. Žoge so izdelane iz okolju prijaznih materialov in v skladno z varnostnimi standardi, saj so prilagojene tudi za najmlajše igralce, kar zagotavlja ure zabave. Od manjših za najmlajše nogometne navdušence, do standardnih EURO 2024 nogometnih žog. Seveda pa ni igrišča brez gola! Ti so lahki in povsem enostavni za montažo, kar omogoča hitro postavitev pravega igrišča kjerkoli – od vašega vrta do mestnega parka. Goli so narejeni iz lahkih in trpežnih materialov, zato jih boste postavili hitro, ob nekaterih prejmete priročno torbo, s katero bo tudi prenašanje otročje lahko. Zabavno in noro preprosto pa je lahko tudi postavljanje gola z modeli pop up, ki se razprejo dobesedno sami, zato vam bo postavljanje in pospravljanje resnično vzelo le nekaj sekund.

Ali ste vedeli, da se je namizni nogomet razvil v pravo tekmovalno dejavnost z organiziranimi turnirji in celo svetovnimi prvenstvi? Mednarodna zveza za namizni nogomet (ITSF) je bila ustanovljena leta 2002 in od takrat redno organizira mednarodna tekmovanja. Ob deževnih dneh kanček tekmovalnega duga vnesete kar med štiri stene svojega doma. Namizni nogomet bo poskrbel za povsem novo zabavo in ogrevanje pred tekmami.

Nogomet je krepko presegel le igro na travniku. Zbiranje nogometnih sličic je prav tako del otroškega veselja, ki se mu bodo z veseljem pridružili tudi starši. Album za zbiranje sličic na straneh 32 in 33 krasi podoba slovenske reprezentance, ki si je svoje mesto v njem zagotovila že lanskega novembra, ko je v nabito polnih Stožicah premagala zasedbo Kazahstana. Zbiranje kar 728 sličic odpira nove možnosti druženja. S prijatelji lahko organizirate zabavna srečanja, kjer si sličice izmenjujete in tako še hitreje zberete vse člane vaših najljubših reprezentanc.

Otroški raj v treh nadstropjih
Baby Center v ljubljanskem BTC-ju ni le trgovina, je svet, kjer vsaka družina najde nekaj zase. Od trendovskih znamk otroških oblačil in obutve do igrač za vse starosti – vse to na kar 2500 kvadratnih metrih, razporejenih v treh nadstropjih. Ne glede na to, ali iščete popolno darilo ali opremo za prve korake vašega malčka, boste tu našli vse.

Poleg pestre izbire so vam na voljo tudi prijazne svetovalke, ki vam pomagajo z nasveti in pomočjo pri izbiri. Nikar ne pozabite na sobotne Hura urice, kjer lahko vaši malčki uživajo pod budnim očesom naših strokovno usposobljenih varušk in kvalitetno zasnovanih vsebinah, vi pa lahko med tem brezskrbno opravite svoje nakupe.

V Baby Centru BTC si prizadevajo, da bi vaš obisk bil več kot le nakupovanje. Z rednimi dogodki za starše, otroškimi delavnicami in novim otroškim kotičkom nudijo prostor, kjer se lahko sprostite in uživate v času z družino.

prejšnji članek
5 najpogostejših razlogov, zakaj izgorevamo ženske
Zdravje
5 najpogostejših razlogov, zakaj izgorevamo ženske
naslednji članek
Vesna in Mija Janković skupaj uživali na modni reviji
Moda&Lepota
Vesna in Mija Janković skupaj uživali na modni reviji