stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Njenih 5 minut
 

Imate težave s točnostjo?

13. 6. 2016; 05.30
Avtor: A.K.
točnost
Za vas imamo rešitev!

Točnost je ključna sestavina profesionalizma. Če točnost ni vaša vrlina, je zadnji čas, da to spremenite. S pomočjo teh trikov se lahko rešite težav z zamujanjem, lovljenjem rokov in prepoznim vstajanjem iz postelje.

Budilka. Če imate probleme z zgodnjim vstajanjem in preslišanjem budilke, je odgovor povsem preprost. Zamenjajte melodijo vašega alarma na najbolj glasno in nadležno melodijo in si budilko prestavite na drug konec sobe, saj boste tako prisiljeni, da vstanete iz postelje, da jo ugasnete. Poleg tega, si vsak dan posebej zagotovite, da spite najmanj 7 oz. 8 ur na dan.

Odhod od doma. Vsak dan iščete obleko, ključe, telefon in podobno? Večer prej si pripravite obleke, ki jih boste naslednji dan nosili, zraven pa si na neko mesto pripravite še ključe, denarnico, telefon in nujne potrebščine. Če radi pozabljate na svoje stvari, si vnaprej pripravite seznam stvari ali pa si v telefon shranite opomnik.

Socialna omrežja. Čeprav so odlična za preganjanje dolgčasa, vam vzamejo veliko vašega prostega časa. Postavite si časovno mejo, koliko časa lahko preživite na socialnih omrežjih in se tega držite. Za to vam bo ostal čas, ko bodo ostala opravila opravljena. Sicer pa, ne izgubljajte časa na telefonih in računalnikih, raje se zmenite s prijatelji, da se dobite na kakšni pijači.

Klici. Kadar ste v službi, se učite ali pa delate opravila, ki bi jih morali narediti že zdavnaj, ne visite na telefonu. Če vas kdo kliče, ga vprašajte, čeje kaj nujnega, v nasprotnem primeru pa ga odslovitein pokličite nazaj, ko bodo vse stvari opravljene.



Tako vam ne bo zmanjkalo časa za vse stvari, ki so nujne.






prejšnji članek
Grozdje vas ščiti pred ...
Moda&Lepota
Grozdje vas ščiti pred ...
naslednji članek
Pohlepni znani igralec prevarano ženo vrti okrog prsta!
Svet slavnih
Pohlepni znani igralec prevarano ženo vrti okrog prsta!