Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Njenih 5 minut
 

Poletne napake, ki se jih sramujemo

14. 6. 2016; 03.30
Avtor: NN
uvodna

foto: Thinkstock

Ker se je motiti človeško, ima verjetno vsak od nas na zalogi nekaj poletnih spodrsljajev, ki jih želi čimoprej pozabiti.

Neposrečen seks z neznancem

Hormoni znajo biti precej nepredvidljiva stvar. Zaradi njih je lahko tisti, s katerim ste ponoči legli v posteljo, precej bolj privlačen kot tisti, ob katerem ste se zbudili zjutraj, čeprav gre za isto osebo. Jutranje razočaranje nikakor ni samo moška domena.

Alkoholna sramota
Pri svojih letih si seveda mislite, da imate alkohol že tako v malem prstu, da se mu ne pustite prelisičiti. Dokler se ne zalotite pri brezsramnem osvajanju vsega, kar leze, necenzurirani iskrenosti in vsem ostalem, kar bruha iz vas.

Modna polomija

Ko ste edini na plaži, ki se po mivki spotika z visokimi petami, lovi svoj glamurozni slamnik s širokimi krajci in k sebi stiska robove svoje dragocene dolge obleke, veste, da ste ga pošteno polomili z izbiro garderobe. Včasih je pred pakiranjem dobro preveriti, kakšna je plaža, na kateri boste preživljali dneve. 

Nesojena umetnica ličenja
Bleščilo za ustnice z bleščicami se vam je morda zdelo posrečena izbira, dokler ga niste po poljubljanju zagledali na njegovem obrazu in začutili med svojimi zobmi. Manj je več. Sploh poleti.

Otroška razpuščenost
Plaža v nekaterih od nas prebudi otroka. Celo tako zelo, da se jim brez zadržkov radi pridružimo na toboganih, trampolinih in pri drugih vodnih igrah. Popravek: smo se jim radi pridružili, a nič več, odkar se je zgornji del naših kopalk zaradi obračanja v vodi znašel na nepravem mestu.

 Neutemeljeni prepiri


Ženske in njihovo kujanje. Zagotovo poznate vsaj en primer, ko ste se s prijateljico na počitnicah sporekli zaradi neumnosti. Ker vama je na primer v oči padel isti moški. Prijateljskih počitnic vsekakor ni vredno uničevati zaradi enega moškega primerka.

Lepotna vnema
Saj veste, kako je, ko smo na tesnem s časom in barvanje las, depilacijo in morda še samoporjavitveni tretma izvedemo, tik preden se odpravimo na morje? Bo pa vsaj učinek dolgotrajnejši, si rečemo v zagovor. Pravilo, da se tega lotimo nekaj dni pred morjem, je namenjeno predvsem temu, da iz slane vode ne pridemo sivolase ter s pikasto in pordelo kožo.

Pretirana samozaščita
Včasih se ženske – iz principa – odločimo, da na določen večer ne bomo podlegle nikogaršnjim čarom. Da bi se tega res držale, poskrbimo za res površno depilacijo, grozno spodnje perilo in namenoma doma pozabimo zaščito. Žal se na vse to spomnimo šele takrat, ko so roke najbolj privlačnega osebka na zemlji že na mestih, kamor smo si obljubile, da jih ne bomo spustile. Sramota!

Teta na obisku
Medtem ko pridno odštevamo dneve do dopusta, rade pozabimo šteti dneve na menstruacijskem koledarčku. In zaradi te naše površnosti se počitnice rade spreobrnejo v panično iskanje tamponov, vložkov in navadnih spodnjic, ker smo, logično, s seboj vzele same tangice.

Zalotena na plaži


Seks na plaži je ena tistih razburljivih počitniških pustolovščin, ki si jih s partnerjem (ali neznancem) želite izkusiti vsaj enkrat v življenju. A preden se ga lotite, je dobro vedeti, da je kazen zanj, če vas zalotijo, precej visoka – še večja pa je sramota, ko vas med dejanjem zmoti policist ali plažni nadzornik. Da niti ne omenjamo nevšečnosti terena …

prejšnji članek
Trend tega poletja – bela sangria
Njenih 5 minut
Trend tega poletja – bela sangria
naslednji članek
Po depilaciji se raje držite naslednjih navodil
Moda&Lepota
Po depilaciji se raje držite naslednjih navodil