908475_154-hitra_cesta_rebrnice
Svet24.si

»Dvajset let sem prevoznik, a česa takega še nisem doživel. Kaj se gredo na ministrstvu«

rt konj smokvica vela rogoznica
Necenzurirano

Našli smo lastnika jahte, ki jo je potopil pijani Slovenec. Pri nas je bil obsojen.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

S telefonom posnemi odlično fotografijo

9. 10. 2022; 10.29
Avtor: K.M.
primer foto

Levo portrait način in desno avtomatsko način.

Oba paradna modela serije Xiaomi 12T imata profesionalne kamere, ki uporabnikom ponujajo izjemno fotografsko izkušnjo s pametnim telefonom. Ti pa lahko vedno znova navdušiš s svojimi fotografijami.

Oba paradna modela serije Xiaomi 12T - Xiaomi 12T ali Xiaomi 12T Pro - imata profesionalne kamere, ki uporabnikom ponujajo izjemno fotografsko izkušnjo s pametnim telefonom. S profesionalnim sistemom kamer z ločljivostjo 200 MP, podprtim z revolucionarno strojno opremo in lastnimi naprednimi algoritmi umetne inteligence Xiaomi, Xiaomi 12T Pro zagotavlja vrhunske fotografije visoke jasnosti, zmogljivo nočno fotografijo in hitro ostrenje. Te funkcije, skupaj s številnimi drugimi optimizacijami, omogočajo zajemanje drobnih podrobnosti tudi v slabih svetlobnih pogojih ali pri fotografiranju hitro premikajočih se motivov – brez izgube izostritve.

foto: Foto: Peter Irman

Kamera prinaša 2-kratno povečavo v senzorju, ki lahko izkoristi zmogljivosti velikega 1/1,22" senzorja za zajemanje idealnih portretov. S funkcijama Xiaomi ProCut in Ultra burst Xiaomi 12T Pro pomaga pri inteligentnem obrezovanju in ustvarjanju profesionalne vsebine. Osvojite kinematografsko ustvarjalnost snemanja, saj Xiaomi 12T Pro podpira video 8K v polni ločljivosti.

Hkrati je v Xiaomi 12T implementiran sistem trojnih kamer: 108 MP profesionalna primarna kamera, 8 MP ultra široka kamera in 2 MP makro kamera. Zmogljivosti pri šibki svetlobi zagotavljajo ostre in svetle fotografije tudi v zahtevnih situacijah.

foto: Foto: Peter Irman

Serija Xiaomi 12T ponuja neverjetno dolgo življenjsko dobo baterije, ima pa tudi izjemno hitro polnjenje. Oba modela imata veliko baterijo s kapaciteto 5000 mAh in podpirata 120 W HyperCharge polnjenje. Oba modela se do 100% napolnita v samo 19 minutah in sta pripravljena na do 13,5 ur delovanja z vključenim zaslonom.

Xiaomi 12T Pro smo preizkusili tudi sami

Najnovejši model Xiaomi 12T Pro smo v družbi fotografa Petra Irmana preizkusili tudi sami in se tako prepričali, katere so njegove prednosti in kako zelo hitro ustvariš odlična in kreativne fotografije. 

Razlika med avtomatskim fotonačinom in načinom portrait.

Najbolj pomembne prednosti: 

  • Večje tipalo kot pri ostalih pametnih telefonih.
  • Ločljivosti 200 MP z velikim dinamičnim razponom omogoča res velike izreze posnetih fotografij - Xiaomi ProCut. 
  • In-sensor Zoom omogoča izjemno natančno zoomiranje pri fotografiranju.
  • Širokokotni objektiv s 120-stopinjskim kotom zajema.
  • Xiaomi Mega Nights način zajame odlične posnetke v slabih svetlobnih pogojih z nizkim digitalnim šumom na fotografijah.
  • OIS, optična stabilizacija objektiva – omogoča ostre posnetke v slabših svetlobnih pogojih.
  • 120 W ultra hitri polnilec napolni telefon v manj kot 20 minutah.
Ujemite fantastično ponudbo, ki traja do 12. oktobra!
V času prednaročil, ki trajajo vse do 12. oktobra, ob nakupu kateregakoli pametnega telefona iz serije Xiaomi 12T (Xiaomi 12T ali Xiaomi 12T Pro) prejmete v dar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite!
Z novo serijo Xiaomi 12T bo vaš zaslon zaščiten s šestmesečno garancijo, ljubitelji YouTube video vsebin pa bodo uživali v trimesečni brezplačni naročnini na YouTube Premium. Več Informacij najdete TUKAJ KLIKNITE
prejšnji članek
Tara Zupančič obožuje usnjeno jakno
Obsedena!
Tara Zupančič obožuje usnjeno jakno
naslednji članek
Poznaš BTS - najbolj priljubljeno fantovsko skupino na svetu?
Obsedena!
Poznaš BTS - najbolj priljubljeno fantovsko skupino na svetu?
Preberite tudi