nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Sta Anja Ramšak in Robert Roškar v resnici sploh prijatelja?

26. 1. 2023; 10.00
Avtor: R.E.
Anja Ramšak, Robert Roškar

Robert Roškar in Anja Ramšak. foto: Darja Štravs Tisu

Kakšni so resnično odnosi med voditeljema programa na Radiu 1. Ali je prijateljstvo med Anjo Ramšak in Robertom Roškarjem pristno?

Voditelja Anja Ramšak in Robert Roškar nista zgolj sodelavca, ki skupaj vodita Šou domov na Radiu 1, ampak tudi resnično dobra prijatelja, ki se razumeta pred in za mikrofonom. In Anja se je danes lepo spomnila na njuno 'obletnico' ter na Facebooku pod fotografijo zapisala, da pred štirimi leti res še nista imela svojega radijskega šova, sta pa bila skupaj na Snežniku.

»Do dveh nazaj sva bila kolega. Sva hodila skupaj žurat, Robert me je vedno povabil tudi na žurke k sebi domov, ki jih vedno organizira pred službenimi zabavami. Poznala sem ga samo površinsko, zdaj pa poznam tudi njegove globine in te globine so mi blizu. Pred njim lahko rečem karkoli in se ne počutim slabo. Je pa ta prijateljski odnos lahko kar problematičen na delovnem mestu. Ko nekdo zboli, noče zafrknit drugega, da bi moral ta delati sam. Tako da morava večkrat okregat drug drugega, v smislu, da če sva bolna, ostaneva doma in da bo drugi, ki je zdrav, že preživel,« v smehu pove Anja, Robert pa jo dopolni:

Anja Ramšak, Robert Roškar foto: Darja Štravs Tisu

»Ja zdaj se imava res rada. Upam si trditi, da vem zelo veliko o tem, kaj se ji dogaja v življenju in ona zelo veliko ve tudi o meni. Ima par videov in slikic, ki jih nima nihče drug.«

Zaradi časovne stiske v gore ne hodita več tako pogosto, družita se raje na kavi in pa seveda v službi vsak delovnik od 14. do 18. ure.
»Sicer pa vsakič, ko greva na kosilo, večerjo, pijačo, žur, ugotavljava, da nama tovrstna druženja dobro denejo in da se imava super tudi takrat, ko ni mikrofona,« zaključita v en glas.

prejšnji članek
Tekmovali sta v dveh šovih, zdaj se bosta poročili z neznancem
Resničnostni šovi
Tekmovali sta v dveh šovih, zdaj se bosta poročili z neznancem
naslednji članek
Znanost: To naj bi bil najbolj čeden moški na svetu
Moda&Lepota
Znanost: To naj bi bil najbolj čeden moški na svetu