zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Boštjan Romih priznal, da se zna razjeziti

14. 1. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
Boštjan Romih

Boštjan Romih foto: arhiv oddaje

Si predstavljate priljubljenega voditelja Boštjana Romiha jeznega?

Voditelj Boštjan Romih je znan po svojem nasmešku in dobri volji. Predvsem pa po svoji pozitivni naravnanosti. Vseeno je v intervjuju za revijo Jana priznal, da se zna tudi razjeziti. In kako se takrat počuti?

bostjan romih foto: osebni arhiv

Boštjan Romih: »Pripravljam se, da bo sin počasi v vsem boljši od mene, in v resnici se tega veselim.« foto: Mateja Jordovič Potočnik

"Zanimivo, da sem ravno jaz tisti, ki zna vzkipeti oziroma narediti najmočnejši glas. Takrat pravijo, da se cela hiša strese in da se vsi ustrašijo. V večini primerov na to nisem prav nič ponosen, saj vsaka burna reakcija pomeni predvsem šibkost tistega, ki se je tako odzval. Je pa tudi Lara kot Primorka temperamentna in ji besed in argumentov preprosto ne zmanjka, ima tudi ogromno energije in se ji vedno ljubi živahno argumentirati. (smeh) Zanimivo, da ima najmlajša Lila (11) zelo močan glas, je prodorna osebnost, nase je znala zelo uspešno opozoriti že od mladih nog. No, letečih krožnikov torej pri nas ni, kakšno loputanje z vrati se že zgodi, ampak redko, saj je vendar tudi vrat in podbojev škoda. Res kdaj živahno argumentiramo in se glasno pogovarjamo, to pa ja," je povedal Boštjan. 

prejšnji članek
Olivera mislila, da je lepa, dokler se ni videla po TV
Resničnostni šovi
Olivera mislila, da je lepa, dokler se ni videla po TV
naslednji članek
Predsednik vlade Golob o spremembah: so del življenja
Svet slavnih
Predsednik vlade Golob o spremembah: so del življenja