državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Po šovu znova prijateljici, nato pa je počilo

12. 1. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Danijela in Olivera

Danijela in Olivera foto: RTL, edit: njena.si

Prijateljstvo med Olivero in Danijelo se je rodilo pred očmi gledalcev šova Sanjski moški. A pri temperamentnih ženskah niso burna samo ljubezenska razmerja …

Gledalci šova Sanjski moški so bili priča rojevanju velikega prijateljstva med Danijelo in Olivero, nato pa so dvome o iskrenosti vzbudile razmere po nekaj tednih, ko se je njun odnos pošteno zaostril, zlasti, ker sta dogajanje začinili z marsikatero žaljivko. A ko je Olivera zapustila šov, je Danijela presenetila s krokodiljimi solzami in spet zmedla gledalce.

V kakšnem odnosu sta bili potem, ko se je snemanje povsem zaključilo? »Najino prijateljstvo se je začelo javno, zato je prav, da vam to povem. Ne komunicirava, razlogi za to pa naj ostanejo med nama,« je na družbenem omrežju zapisala Danijela, zatem pa se je oglasila še Olivera in razložila, da ne komunicirata od takrat, ko je ignorirala njeno povabilo na praznovanje rojstnega dne.

»Ni prišla na moj rojstni dan in vse od takrat ne komunicirava. V tistem trenutku sem jo črtala, a ne, ker ni prišla, pač pa zaradi tega, ker ni niti sporočila, zakaj je ne bo. Ves dan je objavljala zgodbe na Instagramu, meni pa se ni utegnila javiti. Ko je prišla ekipa iz RTL televizije, sem ji napisala sporočilo, če je že v bližini, a se ni pojavila. Iskreno me to ni prizadelo, bolj me je razočaralo, saj sem v njej videla iskreno prijateljico. Če bi bilo obratno, tega ne bi nikoli naredila,« je za RTL pojasnila Olivera.

prejšnji članek
Zvezdo serije Botri javno osramotili in nagnali iz avtobusa
Svet slavnih
Zvezdo serije Botri javno osramotili in nagnali iz avtobusa
naslednji članek
Anej Piletič navdušil z drzno preobrazbo
Svet slavnih
Anej Piletič navdušil z drzno preobrazbo
#obraziavenija
obraziavenija