benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdo serije Botri javno osramotili in nagnali iz avtobusa

12. 1. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
serija, botra, ana-uršula-najev

Ana Uršula Najev v seriji Botri foto: Nova TV

Hrvaška igralka Ana Uršula Najev je bila deležna javne osramotitve na avtobusu, ker je kupila karto z napačnim datumom. V bran ji ni stopil nihče.

Igralka Ana Uršula Najev, ki je v minulem letu zaslovela z vlogo Luce Akrap v seriji Botri, je bila deležna nespoštljive obravnave in verbalnega napada voznika avtobusa. Da je v prekršku, se igralki ni niti sanjalo, karto za relacijo Zagreb – Split je namreč kupila prek spleta, pri čemer je imela nekaj težav, a ni opazili napake. Da ima na vozovnici zabeležen napačen datum, tudi voznik avtobusa ni opazil ob igralkinem vstopu, pač pa kasneje, ko se je izkazalo, da ob prihodu nove potnice na vozilu ni več prostih sedišč. Sledil je pregled vozovnic in ugotovitev, da je predmet težave igralka Ana. Kot je slednja pojasnila na družbenem omrežju, je pričel voznik nanjo kričati, jo verbalno zmerjati preganjati iz vozila, kar je počel tako silovito, da ni uspela ničesar pojasniti. »Glavni razlog, da sem izstopila iz avtobusa, je bil strah, da bo nasilje prevzelo fizično obliko. Nihče iz avtobusa ni reagiral. Nihče,« je pojasnila igralka, ki je po sestopu doživela panični napad.

»Mislila sem, da sem v redu. Nisem bila. Niti blizu. Imela sem izjemno neprijeten panični napad, nisem zmogla zaustaviti solz in bala sem se zadušitve zaradi hiperventilacije, ki se je stopnjevala. V sekundi mi je na ustnicah izbruhnila afta, v očeh me je peklo, srce mi je razbijalo. V tistem trenutku sem ugotovila, da sem bila izpostavljena močnemu psihičnemu in verbalnemu nasilju ter javnemu sramotenju in da sem za las ušla fizičnemu nasilju,« je v objavi na družbenem omrežju pojasnila Ana, o čemer so kmalu pisali tudi hrvaški mediji. A sledilo je še eno presenečenje, ki je igralko znova razočaralo. V eni izmed novic se je pojavila anonimna izjava enega izmed potnikov, ki pripoveduje o tem, da se je pritihotapila na avtobus brez karte, nato pa kljub prošnjam vozila ni želela zapustiti, zaradi česar avtobus ni nadaljeval poti, potniki pa so bili besni in osupli, saj naj bi jih zmerjala z živino.

»Nepopisno žalostno je videti, kako se spreminjamo v družbo, ki ne le tolerira nasilje, ampak je pripravljena lagati, obrekovati in obračati situacijo (seveda anonimno) v korist agresorja. Naučila sem se, da ne smem in ne morem biti žrtev nasilja,« se je na anonimno izjavo odzvala Najeva.

prejšnji članek
Arijanna Sara di Palma o žaljivih spletnih komentarjih
Svet slavnih
Arijanna Sara di Palma o žaljivih spletnih komentarjih
naslednji članek
Po šovu znova prijateljici, nato pa je počilo
Odnosi
Po šovu znova prijateljici, nato pa je počilo