palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnik serije Botri se sooča z zlobnimi komentarji o varanju

11. 1. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
serija, botra, ana-uršula-najev

Ana Uršula Najev v seriji Botri foto: Nova TV

Pred dnevi je zdaj že nekdanja žena igralca Momčila Otaševića potrdila, da sta se po desetletnem razmerju razšla. Je bilo krivo varanje?

Govorice o ločitvi črnogorskega igralca Momčila Otaševića in hrvaške igralke Jelene Perčin so se v javnosti pojavile že poleti, a sta jih takrat preko družbenih omrežjih zanikala. V prvi novoletni izdaji hrvaške revije Gloria pa je Jelena ločitev v ekskluzivnem intervjuju prvič potrdila. Skozi odgovore se sicer da razbrati, da sta se za ohranitev zakona trudila in da je odločitev o koncu sprejela Jelena. Ta tudi potrdi, da odločitve ni sprejela slučajno, več o koncu zakona pa javno ni govorila. Paru sta se v zakonu, ki je trajal od leta 2018, v razmerju pa sta bila že nekaj let prej, rodila dva otroka. Maša, ki je danes stara štiri leta, in Jaška, ki je star dve leti. Jelena pa ima iz prvega zakona še 13-letno hči Loto. Več o sami ločitvi lahko najdete tukaj >>kliknite<<

Govorice

Priznana hrvaška igralka, za katero je to že druga ločitev, javno predvsem ni govorila o razlogih za razhod. Hrvaški mediji sicer ugibajo, da je kriva tudi stalna ločenost para. Momčilo je namreč razpet med Zagrebom, Beogradom in domačo Črno Goro. Predvsem v času zaprtja držav pa je bila družina ločena tudi po več mesecev. Velikokrat se je tudi zgodilo, da se je Momčilo k svoji družini odpravil brez žene in njene prvorojenke Lote iz prvega zakona. 

"Zaradi situacije, zaprtja in dveh malih otrok, je morala Jelena odbiti številne vloge. Moram biti iskren, na koncu dneva so moški honorarji še vedno višji. To je grozna resničnost. Imava dva mala otroka, z nama je tudi Lota, in na koncu sva se odločila, da jaz sprejemam vloge. Včasih tudi kaj, kar mi ni všeč, da poskrbim za petčlansko družino," je septembra za hrvaške medije povedal Momčilo. 

Zlobni komentarji in varanje

So se pa spletni komentatorji, ki realnosti še vedno ne ločijo od fikcije, odločili, da si sami ustvarijo sliko o tem, kaj je šlo narobe. Čeprav ne Jelena ne Momčilo v javnosti o dejanskem razlogu za ločitev nista govorila, razlog poznajo pisci spletnih komentarjev. Ti so se namreč odločili, da je za ločitev kriv Momčilo, s prstom pa so pokazali tudi na njegovo soigralko Ano Uršulo Najev iz serije Botri (Kumovi). 

Igralec, ki je z družino pred dnevi praznoval pravoslavni božič, je na družbenem omrežju objavil nekaj utrinkov s sinom in očetom, pod fotografijami pa so se pojavili sledeči komentarji: 

"Škoda, bila sta lep par. Ena nora avantura vse uniči. Obžaloval boš dragi moj. Grenko obžaloval," je zapisala uporabnica Melita. Na vprašanje s kom je imel avanturo pa je odgovorila: "Z igralko iz Botrov."

Tudi ostali komentarji pa so podobni zgornjemu:

"Našel si boš drugo ženo, ampak matere svojim otrokom nikoli."

"Otroci so srečni, ko vidijo, da se starši ljubijo."

"Škoda, da nista ostala skupaj s tako lepima otrokoma. Ali kaj skrivaš, Momo?"

prejšnji članek
Bojan Cvjetićanin (Joker Out) potrdil veselo novico
Svet slavnih
Bojan Cvjetićanin (Joker Out) potrdil veselo novico
naslednji članek
Znana Slovenka z družino na pot okoli sveta
Moda&Lepota
Znana Slovenka z družino na pot okoli sveta