petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anej Piletič navdušil z drzno preobrazbo

12. 1. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
iza anej

Iza in Anej Piletič foto: edit: njena.si

Mlajši član bratskega dueta BQL se je poslovil od simpatično navihanega videza. Tole pa je presenečenje. Preverite!

Iza Piletič je javnosti predstavila novo podobo svojega soproga Aneja, ki se je sklenil posloviti od svojega simpatično navihanega videza. Zelo priljubljeno pričesko, ki jo zaznamujejo spredaj daljši in navzgor privihani prameni, je namreč zamenjal za zelo kratko klasično moško frizuro, z nonšalantno kul učinkom.

Postriženi lasje so kar precej vplivali na glasbenikovo podobo, prikupen mladenič se je namreč po videzu hipoma prelevil v resnejšega mladega moškega, ki mu bodo oboževalke nemara hitro odstranile etiketo srčkastega pevca in ga pospremile s kakšno bolj zapeljivo nalepko.

Kakorkoli, sprememba pričeske naj bi odražala življenjsko spremembo, bodisi zgolj željo ali pa že obračanje novega lista. Res da se ta običajno nanaša na ženske, a profesor klinične psihologije Roberto Pani navaja ugotovitve, da je sprememba pričeske povezana s čustvi in željo po zaznamovanju novega poglavja na življenjski poti. In slednje resnično čaka mladi zakonski par, ki je že zajadral novemu obdobju na proti. Poleg selitve v stanovanje, ki je bližje staršem in načrtovanju sanjskega doma na mirni lokaciji, se morda obeta še kaj pomembnega …

prejšnji članek
Po šovu znova prijateljici, nato pa je počilo
Odnosi
Po šovu znova prijateljici, nato pa je počilo
naslednji članek
Bojan Cvjetićanin (Joker Out) potrdil veselo novico
Svet slavnih
Bojan Cvjetićanin (Joker Out) potrdil veselo novico
#nasazenazenska
nasazenazenska