stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

54-letna zvezda Dinastije pozna skrivnosti intimnih užitkov

3. 2. 2016; 01.38
Avtor: T.P.
profimedia-0114915114

foto: Profimedia

Catherine Oxenberg (54), ki se je v mlajših letih uveljavila kot igralka, se danes ukvarja z izobraževanjem o seksu.

Vsaka ženska lahko doživi orgazem. foto: Profimedia

Konec septembra je Catherine, hčerka jugoslovanske princese Elizabete iz dinastije Karadjordjevićev, v Mehiki organizirala in vodila seksualno delavnico Body of bliss, na katere je udeležencem predstavila, kakšne zmožnosti ekstaze ima človek in kako lahko uresniči svoje najbolj nore sanje. V predstavitvi delavnice je tudi pisalo, da se bodo udeleženci petdnevnega tečaja naučili, kakšna je zveza med orgazmom in življenjem. Na kratko: Catherine s pomočjo seksualnih strokovnjakov ljudi uči spoznati svoje spolne potenciale.

»Vse se je spremenilo, ko sem prvič doživela to, da je bilo celo moje telo orgazmično.«

Se sprašujete, kako je lahko po Catherine, ki je v kultni nadaljevanki Dinastija po vsem svetu zaslovela v vlogi plavolase lepotičke Amande in odigrala še dvajset filmskih ter televizijskih vlog, pristala v službi seksualnega izobraževanja? Pravzaprav to ni nobena novost, saj je že pred leti soustanovila spletno stran, posvečeno spolnosti, sodelovala pa je tudi pri snemanju istoimenskega dokumentarca. »Po eni strani sem verjela, da imam odlično seksualno življenje, po drugi strani pa sem čutila, da mora obstajati še nekaj več.

Svet je osvojila v vlogi seksi Amande v nadaljevanki Dinastija. foto: Profimedia

Dan, ko ji je naslada stresla celo telo

Vse se je spremenilo, ko sem prvič doživela to, da je bilo celo moje telo orgazmično. Doživela sem namreč nešteto orgazmov, ki so pretresali vsak del mojega telesa – prste, roke, nos, usta, srce …Moje genitalije so bile zgolj postranskega pomena. Zaradi tega se mi je koncept večkratnih orgazmov zazdel smešen. Razmišljala sem o svojih nekdanjih kratkih intenzivnih klitoralnih orgazmih in zazdeli so se mi kot hitra hrana. Podaljšano, globoko stanje zadovoljstva mi je pozdravilo živčni sistem,« pojasnjuje še vedno lepa Catherine.

Pri dobrih petdesetih letih je videti, da ji življenje prekleto dobro dene. foto: Profimedia

Catherine zdaj vodi seksualne delavnice po vsem svetu.

Težko je doživljala orgazme

Povedala je tudi, da se je kljub velikemu uspehu, ki ga je dosegla v življenju, vedno počutila ranjeno, saj je med penetracijo komaj doživljala orgazme. »Zdaj vem, da je z mano vse v redu in da je to težavo mogoče rešiti. Vsaka ženska lahko doživi orgazem, samo tega še ne ve. Med našimi raziskavami smo ugotovili, da ženski ni treba imeti spolnih odnosov, da bi doživela vrhunec,« pravi hčerka jugoslovanske princese in dodaja, da so ženske tiste, ki bi morale največkrat ejakulirati, ne pa moški. Morda se vam zdi, da malce pretirava, a če pomislimo, kako čudovito je Oxenbergova videti v šestem desetletju moramo priznati, da ji življenje še kako prija.

prejšnji članek
Spalnica ni edini prostor za ljubljenje
Odnosi
Spalnica ni edini prostor za ljubljenje
naslednji članek
Hayeva dieta
Zdravje
Hayeva dieta
#obraziavenija
obraziavenija