Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Pri takšnem spolnem odnosu naj vse poteka nežno

28. 2. 2016; 12.17
Avtor: T.P.
Ljubezen

foto: Profimedia

Ženske se temi, povezani z analnim seksom, izogibajo na daleč, a skoraj vsako je njen dragi že kdaj nagovarjal k temu in marsikatera je že razmišljala, da bi poizkusila. Jollie Kerr je napisala priročnik, ki vam bo v pomoč pri prvi izkušnji z analnim seksom.

Priprave

Ne glede na to, ali sprejemate ali dajete, se morate na analni seks obvezno pripraviti. Za žensko je še posebej pomembno, da se pred akcijo na stranišču dobro izpraznite in se umijete. Uporabljajte blago intimno milo in vlažno brisačo. Tistega dne se izogibajte močni in začinjeni hrani, ki jo boste težko prebavili.

Pri analnem spolnem odnosu naj vse poteka počasi in nežno.

Nekateri ljudje si pred analnimi spolnimi odnosi naredijo klistir. Če ste se odločili zanj, upoštevajte nekaj pomembnih nasvetov: klistirajte se nekaj ur pred analnim seksom, za klistir uporabite vročo vodo, ne zadržujte vode v sebi, ne pretiravajte. Uporabljajte kondome, ki vas bodo zaščitili pred možnimi partnerjevimi spolnimi boleznimi in poskrbeli, da bo odnos čim bolj čist.

Lubrikant je obvezen, saj v anusu ni takega naravnega lubrikanta kot v nožnici. Za izbiro lubrikanta, ki vam najbolj ustreza, si vzemite veliko časa in energije. Nanašanje lubrikanta in igra prstov okrog anusa se lahko izkaže kot fantastična predigra.

NIJZ: 'Mlade spodbujajmo k odgovorni spolnosti in uporabi kondoma.' foto: Profimedia

Začetek akcije

Pomembno pravilo pri analnem seksu je, da vse poteka počasi in nežno, vaš partner mora paziti, da se počutite prijetno. Analni seks ne bi smel boleti. Na začetku vam bo morda malce neprijetno, a boste v odnosu hitro začeli uživati, če boste sami določili ritem, ki vam ustreza. Če vas še vedno boli, poizkusite z drugačnim položajem. Čeprav številni mislijo, da je za analni seks primeren samo tako imenovani 'pasji položaj', to ne drži. Lahko ga izvajate tudi na trebuhu, ali pa v dobrem, starem misijonarskem položaju.

Če vas še vedno boli, poizkusite z drugačnim položajem.

Vrhunec

Zapomnite si, da vaš partner niti v sanjah ne sme spustiti sperme v vaš anus. Ko se bliža vrhuncu, naj se odmakne in konča zunaj. To je edino in najbolj pomembno pravilo analnega seksa, ki ga morata spoštovati oba s partnerjem.

Tudi ženska lahko uživa, če sama določa tempo. foto: Profimedia

Po analnih spolnih odnosih

Obstaja možnost, da boste po analnem seksu na uporabljenem kondomu ali na partnerjevem spolovilu opazili kanček svojega blata. To se ne zgodi vedno, a vedeti morate, da možnost obstaja. Če si s partnerjem omislita črne kondome, takšnih težav ne bosta imela oziroma jih ne bosta opazila.

prejšnji članek
Moč branja energije - energetski reading
Moč branja energije - energetski reading
naslednji članek
Napake, ki upočasnijo presnovo
Zdravje
Napake, ki upočasnijo presnovo